Χανιά | Το Πολυτεχνείο Κρήτης κλείνει τα 40 και το γιορτάζει!

χανιά-το-πολυτεχνείο-κρήτης-κλείνει-τ-660258

Το 2017 συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την ίδρυση του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι ένα αμιγώς τεχνολογικό πανεπιστήμιο, το οποίο παράγει ποιοτικό ερευνητικό έργο και παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει αποστολή να παράγει και να μεταδίδει γνώση στα επιστημονικά αντικείμενα που θεραπεύει, μέσω της έρευνας και της διδασκαλίας, να παρέχει υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακή παιδεία και εκπαίδευση στους φοιτητές του και να συμβάλλει στη μόρφωσή τους ως υπεύθυνων πολιτών υψηλής επιστημονικής κατάρτισης.

Επίσης, να προάγει την επιστήμη και τον πολιτισμό, να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Χώρας και την πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας και να συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις στο διεθνή πανεπιστημιακό χώρο και στο έργο της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας για παραγωγή νέας γνώσης και αξιοποίησή της προς χάριν του ανθρώπου.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυσή του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook