Χανιά | Το παγκόσμιο χειμερινό πρόγραμμα της παρουσίασε η TUI Γερμανίας | Photos

χανιά-το-παγκόσμιο-χειμερινό-πρόγραμ-263379

Τα Χανιά επέλεξε η TUI Γερμανίας για την παρουσίαση του παγκόσμιου χειμερινού προγράμματός της περιόδου 2015-2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνέντευξη τύπου σε Γερμανούς δημοσιογράφους παρουσία του Γενικού Γραμματεία του ΕΟΤ κ. Πάνου Λειβαδά με θέμα την παρουσίαση του παγκόσμιου χειμερινού προγράμματός της περιόδου 2015-2016, έδωσε στα Χανιά το μεσημέρι η εταιρία TUI.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή των Χανιών, της  Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα γι αυτό το παγκόσμιας εμβέλειας γεγονός γίνεται “συνειδητά” για να υπογραμμίσει ο όμιλος της TUI  την μεγάλη σημασία που έχει γι αυτόν η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε χαιρετισμό του στους Γερμανούς δημοσιογράφους ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς αφού καλωσόρισε την Γερμανική TUI στην Ελλάδα είπε μεταξύ άλλων πως οι Γερμανοί επισκέπτες είναι οι πρώτοι στην χώρα μας σε αφίξεις τα τελευταία χρόνια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως οι επισκέπτες στην Ελλάδα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν αληθινές εμπειρίες για να τις επιδείξουν. Ανέφερε επίσης πως οι επισκέπτες στην Ελλάδα δεν έχουν κανένα πρόβλημα σε ότι αφορά τις συναλλαγές τους με τις τράπεζες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τέλος επεσήμανε ότι τα τελευταία 100 χρόνια δεν συσχετίστηκε ποτέ ο τουρισμός με τις πολιτικέ εξελίξεις.

Η παρουσίαση του προγράμματος της TUI πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο του Παύλου Χανιωτάκη,  Avra Imperial Beach Resort & Spa στο Κολυμπάρι, στα Χανιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook