Χανιά | Το είδαμε και αυτό: Γαϊδουρίστας ΑμεΑ κατέλαβε και τις δύο θέσεις στάθμευσης αναπήρων | Photos

Παρότι και ο ίδιος θα έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ανάλογες συμπεριφορές που πιθανόν θα του έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη, εντούτοις, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο zarpanews.gr, η συμπεριφορά του δεν είναι διαφορετική από εκείνη πολλών αδιάφορων συμπολιτών μας.

Ο λόγος για οδηγό αυτοκίνητου ΑμεΑ, που στάθμευσε το όχημα του οριζόντια, καταλαμβάνοντας και τις δυο θέσεις για αυτοκίνητα ατόμων με αναπηρία.

Μάλιστα όπως αναφέρει αναγνώστης στο zarpanews.gr, «το συγκεκριμένο όχημα ήταν ΑΜΕΑ και είχε και τα απαραίτητα διαπιστευτήρια.

gaidouristas_kamΣε επικοινωνία μου με το λιμενικό ( το οποίο είναι υπεύθυνο για τον συγκεκριμένο χώρο ) με ενημέρωσαν ότι παρόλο που είναι παράνομα παρκαρισμένο επειδή έχει κάρτα ΑΜΕΑ δεν μπορούν να βεβαιώσουν παράβαση και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως. Μετά από πιέσεις μου είπαν ότι θα στείλουν κάποιο άτομο με σφυρίχτρα μήπως και βρεθεί ο οδηγός.

gaidouristas_kam1Κάτι το οποίο δεν έγινε για τα επόμενα 45 λεπτά παρόλο που το σημείο απέχει λιγότερο από 200 μέτρα από το λιμενικό σταθμό. Δυστυχώς ως άτομο με αναπηρία κι εγώ, μου φαίνεται εξωφρενικό από ένα άλλο άτομο που βιώνει παρόμοια προβλήματα με μένα να μην δείχνει κανένα σεβασμό. Η αδιαφορία από τα όργανα επιβολής της τάξης έχει γίνει μια συνήθεια πλέον.»

Το περιστατικό σημειώθηκε στο χώρο στάθμευσης για ΑμεΑ παραπλεύρως ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ