Χανιά | Το γλέντι της Πρωτοβουλίας Πολιτών – Πρώτα ο άνθρωπος

protoboulia politonΤο γλέντι της θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή η δημοτική κίνηση Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως «υπάρχει κάτι στη δημοτική μας κίνηση που προεκλογικά σίγουρα αθετήσαμε: να διασκεδάσουμε, και αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Η Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος καλεί όλες και όλους την Παρασκευή 20 Ιούνη, στις 8μ.μ., στο πάρκο της Αμπεριάς, σε ένα χώρο που συμβολίζει για την πόλη μας την ανάγκη αξιοποίησης του δημόσιου χώρου προς όφελος της κοινωνίας. Εκεί, θα συναντηθούμε, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, θα ψήσουμε, θα φάμε και θα πιούμε.

Με προσκεκλημένες τις πρωτοβουλίες  των  γειτονιών  και τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της πόλης. Με στόχο να καταφέρουμε να καλύψουμε τα χρέη του προεκλογικού αγώνα και να δώσουμε το στίγμα της συνέχειας μαζί με τους πολίτες. Θα μας συντροφεύσουν μουσικά: To ντουέτο «AmmA»,  Πρόδρομος Καραδεόγλου και Κώστας  Κεχράκος, σε παραδοσιακά μουσικά μοτίβα της  Μεσογείου με στοιχεία τζαζ και αυτοσχεδιασμού, και οι «Έντεχνοι Λαϊκοί», με  λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Να είστε εκεί, γιατί μαζί θα τα φάμε.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Την παρέσυρε μηχανάκι και την έστειλε στο νοσοκομείο
Επόμενο άρθροΜΚΟ πήρε 600.000 ευρώ για να μετρήσει τα… αποτσίγαρα σε 11 παραλίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ