Χανιά | Του επιτέθηκαν ταξιτζήδες επειδή είχε παρκάρει στην πιάτσα

χανιά-του-επιτέθηκαν-ταξιτζήδες-επει-576146

Χυδαία εξύβριση και χειροδικία σε βάρος του από επαγγελματίες οδηγούς ταξί στα Χανιά καταγγέλλει οδηγός, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας είχε παρκάρει το όχημά του στην πιάτσα έξω από το 1ο Γυμνάσιο Χανίων, θεωρώντας ότι είναι ανενεργή.

Του επιτέθηκε πισώπλατα 

«Κατεβήκαμε στο κέντρο με την γυναίκα μου την 18 μηνών κόρη μου γύρω στις 21:30 και πάρκαρα στο σημείο, βλέποντα ότι σε όλο το μήκος του κομματιού αυτού υπήρχαν μόνο ιδιωτικά αυτοκίνητα και κανένα ταξί. Δεν είμαι από Χανιά και δεν γνωρίζω τα ωράρια στις πιάτσες των ταξί κι έτσι υπέθεσα πως δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα» εξιστορεί στο zarpanews.gr ο παθών και προσθέτει: «Μόλις με είδαν να επιστρέφω στο αυτοκίνητό μου με την σύζυγό μου και το παιδί που κοιμόταν στο καρότσι γύρω στις 01:30 ξεκίνησαν με ειρωνικά σχόλια και σύντομα προχώρησαν σε άθλια εξύβριση σε βάρος μου μόλις τους απάντησα στα σχόλια. Την ώρα που μιλούσα με τον οδηγό που με έβριζε, δέχτηκα γροθιά από άλλον στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου ενώ είχα γυρισμένη την πλάτη».

Κανείς δεν θυμάται ποιος ήταν

Το συμβάν έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων καθώς κόσμος που βρισκόταν μπροστά ενώ εξελίχθηκε η υπόθεση προέτρεψε τον οδηγό να πάρει την οικογένειά του και να φύγουν από το σημείο καθώς και το μωρό είχε ξυπνήσει και ήταν ιδιαίτερα ταραγμένο.

Ο ίδιος αμέσως μετά βρέθηκε στο Α.Τ. Χανίων όπου κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα άνδρες της τροχαίας λίγη ώρα μετά να μεταβούν στην πιάτσα αναζητώντας τους δύο οδηγούς. Εκεί βρήκαν μόνο τον υπεύθυνο της εξύβρισης, ο οποίος προσήχθη. Τόσο αυτός όσο και οι άλλοι συνάδελφοί του, δήλωσαν στην Αστυνομία πως δεν είδαν τίποτα από την επίθεση άρα δεν ήταν σε θέση να κατονομάσουν τον δράστη.

Καραπατάκης: «Δεν τιμά τα Χανιά»

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος του σωματείου ταξί του νομού Χανίων, Ηλίας Καραπατάκης. Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση από το zarpanews.gr, τόνισε πως «σίγουρα δεν είναι ένα περιστατικό που τιμά την πόλη» και προσέθεσε πως αργότερα απόψε θα μεταβεί στην συγκεκριμένη πιάτσα για να ενημερωθεί από τους ίδιους τους οδηγούς.

«Ας έπαιρναν την τροχαία»

Για ένα άθλιο και κατάπτυστο περιστατικό κάνει λόγο ο παθών, ο οποίος προσανατολίζεται προς το να κινηθεί νομικά σε βάρος του οδηγού που τον γρονθοκόπησε -όταν αναγνωριστεί-. Όπως λέει, αναγνωρίζει πως είχε παρκάρει παράνομα και θα ήταν λογικό να του επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις από την τροχαία όχι όμως να δεχτεί μια τέτοια πρωτοφανή επίθεση μπροστά στα μάτια του μωρού του.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Χανιά | Του επιτέθηκαν ταξιτζήδες επειδή είχε παρκάρει στην πιάτσα

  1. Άλλη μια πράξη καφρίλας από τους «άρχοντες» των δρόμων που νομίζουν ότι οι δρόμοι τους ανήκουν και κάνουν ότι θέλουν. Αρκετοί από αυτούς συγκαταλέγονται στην ίδια κατηγορία νοοτροπίας με αυτόν που σκότωσε τα παιδιά στο Πολυτεχνείο.
    Να περιμένετε τώρα την κατάλληλη «διαφήμιση» από τον παθώντα για τον τουριστικό προορισμό των Χανίων.

  2. Να πάρουν οι ταξιτζήδες την τροχαία? Οι υποδειγματικοι οδηγοί? Που χθες Στο πρωί ένας ταρίφας έκανε αναστροφή στην Κισσάμου γιατί είχε κούρσα στο άλλο ρεύμα? Που παρκάρουν όπου βρουν για να ξεφορτωσουν? Που είναι μόνιμα διπλοπαρκαρισμενοι στην πιάτσα απέναντι από τα κεραδικα και στην 1866? Στο τέλος θα μας πείτε ότι είναι και προβλεπόμενοι οδηγοί!

  3. Αν έχει αποδοθεί σωστά η δήλωση του κ. Καραπατάκη τότε δεν υπάρχει ελπίδα…
    Η πράξη αγαπητέ χαρακτηρίζει τους συναδέλφους σου και όχι την πόλη…

  4. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ…ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟ…

  5. Μπορει να υπαρχουν και λαμπρες εξαιρεσεις ταξιτζηδων που ειναι υποδειγματα, αλλα η πλειοψηφια ειναι μαυρο χαλι. Επιθετικοτητα, αγενεια, παρανομια και παντα ετοιμοι να αρπαχτουν. Μακαρι να ηταν αλλιως, αλλα δεν ειναι.

  6. O ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook