Χανιά | Τον σκότωσαν και τον έθαψαν μαζί με το αυτοκίνητό του | Photos

χανιά-τον-σκότωσαν-και-τον-έθαψαν-μαζί-705254

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης εξαφάνισης του Παντελή Δουρουντάκη, μετά την χθεσινή σύλληψη και κράτηση των δύο ανδρών.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν το πτώμα αλλά και το αυτοκίνητο του 70χρονου, με το οποίο έφυγε από το σπίτι του στη Χώρα Σφακίων αργά το απόγευμα της 7ης Μαρτίου και από τότε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η σορός του άτυχου άντρα αλλά και το αυτοκίνητό του, βρέθηκαν καλυμμένα από χαλίκια και χώμα σε χωράφι στο οποίο γίνονταν εργασίες, στην περιοχή του Αλικιανού.

Η αστυνομία κατέληξε στους δύο συλληφθέντες αλλά και στην εύρεση του πτώματος μετά από πολύμηνη, συνδυαστική και μεθοδευμένη αστυνομική έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι στους δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 44 ετών οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα, έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβρισης νεκρού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Με τον εντοπισμό της σορού του 70χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την 07 Μάρτιου 2018 σε περιοχή του Δήμου Σφακίων και όπως προέκυψε είναι θύμα ανθρωποκτονίας, ολοκληρώνονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για την υπόθεση αυτή.

Η σορός εντοπίστηκε χθες (21.06.2018) το βράδυ σε αγροτική περιοχή του Δήμου Πλατανιά, μαζί με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο είχε εξαφανιστεί ο 70χρονος. Στο σημείο μετέβησαν το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και ιατροδικαστής.

Ως δράστες της ανθρωποκτονίας συνελήφθησαν την 19.06.2018 από την ανωτέρω Υπηρεσία δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση (σχετ. Δελτίο Τύπου 20.06.2018).

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook