Χανιά | Τι γύρευαν οι Anonymous στην πλατεία της Τριμάρτυρης;

χανιά-τι-γύρευαν-οι-anonymous-στην-πλατεία-της-756329

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο πραγματοποίησαν ενημέρωση για τον βιγκανισμό τα μέλη του κινήματος «Anonymous for the Voiceless».

Συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Μητρόπολης, στην οδό Χάληδων και με φυλλάδια, βίντεο και συζήτηση επικοινώνησαν το μείζον ζήτημα των δικαιωμάτων των ζώων.

Η διοργανώτρια της συγκεκριμένης κίνησης μίλησε στο zarpanews.gr:

«Οι Anonymous for the Voiceless είναι ένα κίνημα vegan. Αυτό που βλέπετε γίνεται αυτή τη στιγμή σε 800 πόλεις σε όλο τον πλανήτη. Προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με τον βιγκανισμό, για να καταλάβει οτι αυτό που τρώει, το σουβλάκι, το λουκάνικο, που είναι αντικειμενικοποιημένες έννοιες χωρίς κανένα νόημα, ήταν πριν λίγες ημέρες κάποιος που ήθελε να ζήσει και έχει συναισθήματα όπως έχουμε εμείς, όπως έχουν τα σκυλιά και οι γάτες που έχουμε κατοικίδια. Είναι κάποιος που ένιωθε, είχε την ικανότητα να νιώσει αγάπη αλλά δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία, είναι ζώα που τους έχουμε αφαιρέσει κάθε δικαίωμα στην ζωή μόνο και μόνο για ένα γεύμα 20 λεπτών.

Είμαστε σε μία εποχή ηθικής κρίσης, όπου θα πρέπει να αναπτυσσόμαστε και ηθικά. Πριν από 100 χρόνια ασχολούμαστε με τα δικαιώματα των μαύρων, οι οποίοι θεωρούνταν σκλάβοι για πολλούς ανθρώπους, επειδή ήταν διαφορετικοί. Πρέπει να μάθει ο κόσμος οτι όταν κάποιος είναι διαφορετικός από εμάς δεν σημαίνει οτι είναι κατώτερος ή οτι έχει λιγότερα δικαιώματα από εμάς.

Δεν είναι πλέον επιτρεπτό να υποδουλώνουμε άλλα είδη, ως φαγητό, ένδυση, διασκέδαση ή πειραματόζωα μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικά από εμάς και δεν έχουν φωνή.»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Τι γύρευαν οι Anonymous στην πλατεία της Τριμάρτυρης;

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook