Χανιά | Την πόρτα στον Κεμεσίδη δείχνει ο Βάμβουκας | Τι απαντά για Δημοτική Αγορά και Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

χανιά-την-πόρτα-στον-κεμεσίδη-δείχνει-621836

Στα «κόκκινα» η σχέση του δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα, με τον πρώην αντιδήμαρχο του και νυν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Μανώλη Κεμεσίδη, μετά την παρέμβαση και τις διαφωνίες του τελευταίου, (δείτε εδώ) για την ανακαίνιση της Δημοτικής Αγοράς και τις παρεμβάσεις στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

Ειδικότερα, ο κ. Βάμβουκας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την ανακοίνωση του κ. Κεμεσίδη είπε μεταξύ άλλων πως ο πρώην αντιδήμαρχος δεν έδρασε με το σωστό τρόπο. Σημείωσε πως ο κ. Κεμεσίδης δηλώνει ακόμα, πως είναι μέλος της δημοτικής ομάδας που διαχειρίζεται τις τύχες του δήμου Χανίων και για το λόγο αυτό τις απορίες του έπρεπε να τις θέσει εντός της ομάδας, αναφέροντας πως «χθες είχαμε ομάδα, αλλά ο κ. Κεμεσίδης δεν ήρθε. Πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση του, αν αισθάνεται μέλος της ομάδας ή όχι.»

Απαντώντας επί της ουσίας στις επισημάνσεις του κ. Κεμεσίδη, ο δήμαρχος Χανίων τόνισε πως η χρηματοδότηση του έργου της Δημοτικής Αγοράς δεν μπορεί να γίνει μέσω ΕΣΠΑ, καθώς είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα. Σε ότι αφορά στην τμηματική ανακατασκευή της είπε ότι, αυτή γίνεται με την σύμφωνη γνώμη των καταστηματαρχών και κατόπιν συνεννόησης με τους μελετητές του έργου.

Για το έργο που αφορά στις παρεμβάσεις στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε πως δεν μπορεί να γίνει μέσω ΕΣΠΑ, καθώς σχετική πρόταση είχε απορριφθεί, κάτι που το γνωρίζει ο κ. Κεμεσίδης, ενώ για την χρηματοδότηση μέσω ΣΔΙΤ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Την πόρτα στον Κεμεσίδη δείχνει ο Βάμβουκας | Τι απαντά για Δημοτική Αγορά και Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

  1. Ούτε και ο ίδιος δεν ξέρει σε ποιά…ομάδα ανήκει!Και καλά θα κάνει να πάει να δεί σε τι χάλια είναι η οδός Νεάρχου,στην οποία…επέβλεπε την ασφαλτόστρωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook