Χανιά | Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Ένωση Καταναλωτών Κρήτης για την παραπλανητική κάρτα υγείας

χανιά-την-προσοχή-των-πολιτών-εφιστά-η-439972

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της απάτης με την παραπλανητική κάρτα υγείας η οποία δεν έχει καμία σχέση και συνεργασία με την Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδας, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης εφιστά την προσοχή των πολιτών και παροτρύνει όσους καταναλωτές είχαν προμηθευτεί τη συγκεκριμένα κάρτα να επικοινωνήσουν με την Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Προτασίας Καταναλωτών Κρήτης:

» Επειδή, η δημόσια υγεία στις ημέρες μας «ασθενεί» βρήκαν την ευκαιρία διάφοροι επιτήδειοι, να πουλούν την ελπίδα της υγείας, με κάρτες , υποσχόμενοι παροχές. σε μικρό κόστος, μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις για να προσελκύσουν τους καταναλωτές επικαλούνται ως «δέλεαρ» υποτιθέμενες συνεργασίες ,με αναγνωρισμένα Ιδιωτικά νοσηλευτικά Ιδρύματα, η πρόσκληση και η παραπλανητική διαφήμιση ,αφορά ουσίας τους καταναλωτές υγείας, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , εφιστά την προσοχή των καταναλωτών επ αυτών.

Σημαντική είναι η καταγγελία της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, για προστασία των μελών της.

Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, δηλώνει, σύμφωνα με ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας, στις 08/10/2016, ότι δεν έχει καμία σχέση με Κάρτα Υγείας, που διαφημίζεται σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια , μάλιστα προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς την εταιρία που την εκδίδει αλλά και προς όλα τα τηλεοπτικά κανάλια ώστε να να σταματήσει η μετάδοση της παράνομης διαφήμισης και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν ποινικά και αστικά στη δικαιοσύνη, μάλιστα στο σχετικό δηλώνεται ότι η Π.Ε.Ι.Κ. προτίθεται να προβεί σε οποιαδήποτε αναγκαία ενέργεια, ενδεικτικώς κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, κατάθεση μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου, προσφυγή στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας – Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας, καθώς και στην άσκηση χωριστής αγωγής για την αποκατάσταση της ηθικής και οικονομικής ζημίας που ήδη έχει προκληθεί από την ανωτέρω παράνομη και αξιόποινη συμπεριφορά της ανωτέρω εταιρίας σε περίπτωση που διαπιστωθεί και παρά τη λήψη της ανωτέρω εξωδίκου από την εν λόγω εταιρία, η συνέχιση της προβολής των ανωτέρω διαφημιστικών μηνυμάτων χωρίς συμμόρφωση με τα ανωτέρω από μέσο τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό ή έντυπο ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή στο διαδίκτυο.

Τέλος, ως Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στηρίζουμε κάθε καταναλωτή, που  αγόρασε «πακέτο» παροχής υπηρεσιών υγείας (κάρτα υγείας), από την συγκεκριμένη Εταιρεία και παραπλανήθηκε με όλα τα υποσχόμενα, μπορεί να έρχεται σε επαφή με την Ένωση, καθημερινά, στα τηλ.2821092306, 2821092666 και 2842020140. »

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook