Χανιά | Την Κυριακή ο Βενιζέλειος Δρόμος

χανιά-την-κυριακή-ο-βενιζέλειος-δρόμο-255484

venizeleios dromosΟ 67ος Βενιζέλειος Δρόμος και Μικρός Βενιζέλειος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου με διοργανωτές :

Αθλητικός Όμιλος Χανίων «Ο ΚΥΔΩΝ» – ΣΕΓΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

Δήμος Χανίων – Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών «Ελ. Κ. Βενιζέλος» – Ε.Α.Κ. Χανίων

Συνδιοργάνωση: Τμήμα Τροχαίας Χανίων – Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ.

Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 09.30  από την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Δημοτικής Αγοράς

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 67ου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ: Πλατεία Αγοράς – Ελ. Βενιζέλου – Χαλέπας – Ακρωτηρίου – Τάφοι Βενιζέλων – Ακρωτηρίου – Χαλέπας – Ελ. Βενιζέλου – Πλ. Αγοράς (10.500 μ.). ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: Στο μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν 3 σταθμοί εφοδιασμού με νερό: στον Κατσαμπά, στο μνημείο του σμηναγού Κ. Ηλιάκη και στους Τάφους των Βενιζέλων.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ «ΔΡΟΜΟΣ της ΠΟΛΗΣ»:  Πλ. Αγοράς – Ελ. Βενιζέλου – Χαλέπας (οικία Ελ. Βενιζέλου) – Χαλέπας – Ελ. Βενιζέλου – Πλ. Αγοράς (3.500 μ.). ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: Στο μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν 2 σταθμοί εφοδιασμού με νερό: στην οδός Ελ. Βενιζέλου (Χονολουλού) και στην οικία Ελ. Βενιζέλου.

Επίσης  στον τερματισμό κάθε αγώνα θα υπάρχουν νερά και χυμοί για όλους τους τερματίσαντες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κατάστημα ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ – Αν. Παπανδρέου 57 ή μία ώρα πριν την εκκίνηση στην Πλ. Αγοράς, στη  γραμματεία των αγώνων.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Οι  αθλητές και αθλήτριες πρέπει να έχουν εξεταστεί  πριν από τους αγώνες από ιατρό, με δική τους ευθύνη και πρωτοβουλία, για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να αγωνισθούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Οι δρομείς και οι γονείς των παιδιών, εάν πρόκειται για ανήλικο, μαζί με τη δήλωση συμμετοχής θα υπογράφουν και υπεύθυνη δήλωση, ότι οι συμμετέχοντες έχουν εξεταστεί ιατρικώς και αναλαμβάνουν επίσης την ευθύνη για ό,τι συμβεί στον δρομέα, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος του αγώνα και έχει σχέση με θέματα υγείας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, για τα θέματα υγείας αυτών των αθλητών – τριών, αλλά και για ότι συμβεί και οφείλεται σε έλλειψη ιατρικού ελέγχου, είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι οι αθλητές, αλλά και ο νόμιμος εκπρόσωπος τους (για τους ανηλίκους) και σε καμιά περίπτωση οι οργανωτές.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα  με τους κανονισμούς στίβου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 67ου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ: Στους 3 πρώτους νικητές και νικήτριες θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντας θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ αγώνα «ΔΡΟΜΟΣ της ΠΟΛΗΣ»:

-Στους 3 πρώτους νικητές και νικήτριες Δημοτικών Σχολείων κύπελλο, μετάλλια και διπλώματα.

-Στους 3 πρώτους νικητές και νικήτριες Γυμνασίων κύπελλο, μετάλλια και διπλώματα.

Σε όλους τους συμμετέχοντας θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Στον χώρο της εκκίνησης του αγώνα, θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook