Χανιά | Τα Λευκά Όρη, τραβηγμένα από τα Κύθηρα: Υπέροχη φωτογραφία προκαλεί αμφισβήτηση

χανιά-τα-λευκά-όρη-τραβηγμένα-από-τα-κ-677466

Από τον Άη Γιώργη των Κυθήρων, ο φωτογράφος Κυριάκος Μαράκης, κατάφερε να απαθανατίσει την Δυτική Κρήτη και συγκεκριμένα τον νομό Χανίων με τα Λευκά Όρη να διακρίνονται στην φωτογραφία καθαρά.

Ο ίδιος «ανέβασε» την φωτογραφία στην σελίδα «Μετεωκρήτες» αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια αλλά και κάποια αμφισβήτηση από χρήστες που δεν πείστηκαν για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας.

Απαντώντας ο φωτογράφος, εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι το σπάνιο και ότι το μόνο που χρησιμοποίησε ήταν μια επαγγελματική κάμερα με πολύ καλό ζουμ. Η δε φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Τα Λευκά Όρη, τραβηγμένα από τα Κύθηρα: Υπέροχη φωτογραφία προκαλεί αμφισβήτηση

  1. αν μας βλεπουν αυτοι, θα επρεπε να τους βλεπουμε κι εμεις. Καμια καμερα και κανενας φακος δεν σου δειχνει κατι που δεν μπορει να δει το ματι εστω και σε μεγαλη αποσταση, μονο τηλεσκοπιο κι αν ειχε χρησιμοποιησει τηλεσκοπιο, θα μας το ελεγε 😉 . Λιγο λιγακι δεν θα επρεπε κι εμεις να βλεπουμε τα κυθηρα;;; ειδικα με βοριαδακια; Ασε που με τετοια σκονη δεν θα εβλεπε την τυφλα του. Τεσπα, ο καθενας οτι μπορει κανει, οικονομικη κριση εχουμε, ας ειμαστε επιεικεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook