Χανιά | Τα «έψαλλε» στον Λειψάκη ο Σκουλάκης και οι εναπομείναντες στην παράταξη του

χανιά-τα-έψαλλε-στον-λειψάκη-ο-σκουλ-729053

Ευθεία επίθεση κατά του -μέχρι πρότινος- μέλους της δημοτικής παράταξης «Χανιά-ο Δήμος μας αλλάζει» Δημήτρη Λειψάκη, κάνει με δηλώσεις του ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, σχετικά με τη δήλωση του πρώτου, ότι συμπορεύεται με τον Άρη Παπαδογιάννη στις επόμενες εκλογές.

Σχετικά με το ζήτημα ο πρώην Δήμαρχος, επέλεξε να αναγνώσει την δήλωση του πρώην συντρόφου και μέλους της δημοτικής ομάδας της μείζονος αντιπολίτευσης, την οποία ερμήνευσε ως άτοπη καθώς έκανε λόγο για αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς κομματική γραμμή, την ώρα που ο ίδιος ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την στήριξή του στο πρόσωπο του κ.Παπαδογιάννη.

Χαρακτηριστικά είπε: «Καθένας κρίνεται με τις πράξεις του εκ του αποτελέσματος, όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω ότι οι ισχυρισμοί Λειψάκη περί «αυτοδιοικητικών εκλογών χωρίς κομματικές ταυτότητες»,»γίνονται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για «απόλυτη στήριξη» στη παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη για τον Δήμο Χανίων.»

Ο Βάμβουκας θα είναι στους υποψήφιους Δημάρχους της Κεντρώας παράταξης

Ακόμα, ο κ. Σκουλάκης σχετικά με την πληθώρα ονομάτων που ακούγονται ότι θα διεκδικήσουν τον Δημαρχικό «θόκο» των Χανίων και μάλιστα τους περισσότερους από τους οποίους να είναι προσκείμενοι στο χώρο της Κεντροαριστεράς, σχολίασε πως στο επόμενο διάστημα θα ακουστεί ακόμα ένα όνομα: αυτό του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα.

Χατζηδάκη: Δεν είμαι περήφανη για την πολυδιάσπαση – Να κατέβει ένας υποψήφιος

«Δεν είμαι καθόλου περήφανη για την παράταξη και τον χώρο όταν ακούγονται 5-6 υποψήφιοι δήμαρχοι» είπε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Σκουλάκη Χρυσούλα Χατζηδάκη, σχολιάζοντας και αυτή την κίνηση Λειψάκη, την οποία αν και χαρακτήρισε σεβαστή, δεν έκρυψε την πικρία της για την πολυδιάσπαση που συντελείται στον κεντρώο χώρο των Χανίων.

«Καλώ όλους τους εν δυνάμει υποψήφιους δημάρχους Χανίων του κεντρώου χώρου με κλίμα συναίνεσης να συναποφασίσουν για να κατέβει ένας υποψήφιος ως συνέχειας της παράταξης και του χώρου. Η πολυδιάσπαση αυτή δεν ωφελεί κανένα.», είπε.

Σκουλάκης: Να τοποθετηθεί δημόσια ο Περιφερειάρχης | «Αιτία πολέμου» αν δεν γίνει ο ΒΟΑΚ από Κίσσαμο-Σητεία

Κάλεσμα να πάρει θέση δημόσια, όσον αφορά στον «καταστροφικό» -όπως τον χαρακτήρισε-σχεδιασμό του ΒΟΑΚ, απηύθυνε στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο πρώην Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης, καθώς είπε ότι η Κρήτη είναι ενιαία και αδιαίρετη και δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε τις διχαστικές σκέψεις του παρελθόντος, τις οποίες πληρώσαμε ακριβά.

Ωστόσο κάλεσε και όλους τους φορείς και τα κόμματα της Κρήτης «να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αντιταχθούν σε αυτή την πρόταση, ενώ θα πρέπει να διεκδικήσουμε στα Χανιά να ενταχθεί στο έργο το κομμάτι του δρόμου Πλάτανος-Κίσαμος-Χανιά, ακόμη κι ας μη γίνει ποτέ, τουλάχιστον να ενταχθεί».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook