Χανιά | Συνεχίζονται οι εργασίες στη Νέα Χώρα | Μουρμουρίζουν οι κάτοικοι | Photos

χανιά-συνεχίζονται-οι-εργασίες-στη-νέ-635717

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες ανάπλασης του παραλιακού τμήματος της Νέας Χώρας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr από την ακτή Παπανικολή το πρωί της Τρίτης.

Οι εργασίες για ανακατασκευή του δρόμου αλλά και των πεζοδρομίων που θα αλλάξουν όψη στην περιοχή, έχουν προχωρήσει αρκετά ενώ σήμερα άρχισαν και τα πρώτα κλαδέματα στα δέντρα του δρόμου από έτερο συνεργείο του Δήμου.

Η ανάπλαση ωστόσο, φαίνεται να έχει εκκινήσει την γκρίνια των κατοίκων, καθώς όπως λένε εκτός του ότι κωλυσιεργούν οι εργασίες με αποτέλεσμα να δυσπιστούν ως προς την έγκαιρη ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και για το πως χειρίζεται το υπάρχον πράσινο από πλευράς Δήμου.

Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για τους φοίνικες που βρίσκονται στην παραλιακή οδό καθώς όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr, υπάρχει ζήτημα στατικότητας του δέντρου, με κίνδυνο να σπάσει ο κορμός και να πέσει στο δρόμο.

Πρέπει επίσης να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τις τεχνικές υπηρεσίες η προσεκτική κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, καθώς κάτοικοι που ζουν χρόνια στη περιοχή, προειδοποιούν ότι με την πρώτη νεροποντή αν δεν προβλεφθεί σωστά, όλα τα παραλιακά κτίσματα θα «πνιγούν» .neaxora4ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Έτσι θα γίνει η ακτή Παπανικολή μετά την ανάπλαση | Photos

Πάντως, οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Απρίλη του 2018 και το έργο προσδοκάται να δοθεί προς χρήση το αργότερο μέχρι το Μάη, ενώ να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση γίνεται με ίδιους πόρους του Δήμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook