Χανιά | Συνάντηση Μαρκογιαννάκη – Χρυσοχοίδη για το αεροδρόμιο

markogiannakisΤα προβλήματα που προκύπτουν και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στο έργο της επέκτασης του αεροσταθμού του αερολιμένος Χανίων, καθώς και οι ατέλειες στη μελέτη του έργου, οι οποίες είχαν συζητηθεί σε πρόσφατη συνεδρίαση της Βουλής, ήταν το αντικείμενο διαδοχικών επαφών του κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη, βουλευτή Χανίων και Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, τον Διοικητή της Υ.Π.Α., κ. Δ. Κούκη, και τον Διευθυντή της ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Ν. Ελλάδος, κ. Κ. Βαλαβάνη.

Από τον κ. Μαρκογιαννάκη επισημάνθηκε ότι απομένει μόνο ένας (1) χρόνος και εννέα (9) μήνες μέχρι την καταληκτήρια ημερομηνία της 31ης Δεκεμβρίου 2015 και το έργο που έχει εκτελεστεί είναι ελάχιστο. Αυτό οφείλεται κατά κανόνα στην απίστευτη γραφειοκρατία, η οποία διέπει ακόμη τη δημόσια διοίκηση, που δεν επιτρέπει την ταχεία επίλυσή των όποιων προβλημάτων αναφύονται.

Από τον κ. Χρυσοχοΐδη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες υπήρξε υπόσχεση  ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, για να αντιμετωπιστούν οι ατέλειες που έχουν επισημανθεί και για την επίσπευση της ολοκλήρωσης του έργου και, περαιτέρω, ότι καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες, με στόχο την επέκταση του χώρου στάθμευσης των αεροπλάνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ