Χανιά | Συνάντηση Μαλανδράκη με την Ομοσπονδία Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας | Photos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , είχε  συνάντηση στα  γραφεία του Δήμου στο Γεράνι, με  Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μέσης και Τεχνικής  Εκπαίδευσης Λευκωσίας , η οποία   είχε επισκεφθεί   τον Νομό μας, στα πλαίσια της αδερφοποίηση της  με την Ένωση Γονέων  του Νομού,  τους παραπάνω συνόδευε η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων  Χανίων κ.Σοφία  Μαλανδράκη.

Η Κυπριακή αντιπροσωπεία που απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο, κ. Κουλέρμο Πέτρο, τον Αντιπρόεδρο, κ. Κόκκινο Σταύρο, την Ταμία, κα Μαρία Σταύρου, και τα Μέλη της, κα Ειρήνη Γεωργίου, κα Έλενα Οδυσσέος, κ. Μαλαματένιο Χρήστο και κα Ασπρίδου Αρέστεια, έδειξε ενδιαφέρον για την αδελφοποίηση  μεταξύ σχολικών μονάδων των δύο περιοχών για την ανταλλαγή αθλητικών δραστηριοτήτων, περιβαλλοντολογικών δράσεων  κ.α.,επίσης συζητήθηκε  το θέμα της διδασκαλία της τοπικής ιστορίας και της ιστορίας των σχολικών μονάδων, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πεδίο ενεργειών και δράσεων σχολείων και γονέων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν το Πάρκο Τροχαίων Ατυχημάτων “ Χρήστο Πολέντας” , το Γυμνάσιο & Λύκειο Βουκολιών , το Γυμνάσιο Πλατανιά ,  το Γυμνάσιο & Λύκειο Αλικιανού  , όπου είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς   των σχολικών μονάδων όπου αντάλλαξαν απόψεις σε  θέματα εκπαίδευσης .

kyprioi-polentas-1

Τέλος περιηγήθηκαν  στου κήπους του Βοτανικού Πάρκου , όπου και τους παρασχέθηκε κέρασμα.

votaniko-oloi-1

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ