Χανιά | Σπασμένος κι επικίνδυνος δρόμος στα Περβόλια | Photos

χανιά-σπασμένος-κι-επικίνδυνος-δρόμο-248741

???????????????????????????????Σχεδόν καθημερινά είναι τα ατυχήματα στον συνδετήριο δρόμο Περιβολίων – Μουρνιών που είναι σπασμένος στο δεξί ρεύμα και σε μήκος περίπου 300 μέτρων, όπου δημιουργείται ένα ανισόπεδ0 – παγίδα για τους οδηγούς. Προχθές, έπεσαν εκεί με το μηχανάκι μια μητέρα με το παιδί της, καθώς η ζημιά δεν είναι ορατή, δεν υπάρχει σήμανση, ούτε φωτισμός το βράδυ. Όπως είπε στο zarpanews.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Περιβολίων κ. Πέτρος Μιχαηλίδης, η διοίκηση του Δήμου έχει δεσμευτεί να αποκαταστήσει το σημείο, πρέπει πρώτα όμως η ΔΕΥΑΧ να κατασκευάσει έναν αγωγό ομβρίων.

???????????????????????????????Ωστόσο, αυτό πρέπει να προχωρήσει άμεσα, καθώς πρόκειται για έναν δρόμο με πολύ μεγάλη κίνηση, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού συνδέει τα Περβόλια με την εθνική οδό, μέσω Μουρνιών. Ουσιαστικά, είναι ο βασικός δρόμος που συνδέει την εθνική οδό με το γήπεδο των Περιβολιών, δηλαδή τον χρησιμοποιούσαν όλο το χειμώνα, οι φίλαθλοι που ερχόντουσαν από την υπόλοιπη Κρήτη για να παρακολουθήσουν αγώνες του Πλατανιά, κάτι που θα γίνει και του χρόνου.

???????????????????????????????«Γι’ αυτούς τους λόγους αλλά και για ΄μας τους Περβολιανούς βέβαια, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση» τονίζει ο κ. Μιχαηλίδης και αναφέρει ότι το θέμα απασχόλησε την προχθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου που έλαβε απόφαση να εντείνει τις πιέσεις προς τους αρμόδιους.

??????????????????????Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι σε άλλο σημείο, λίγο παρακάτω, με ενέργειες του τοπικού συμβουλίου και την συμβολή της ιερής μονής Αγίας Τριάδας, απομακρύνθηκε τεράστιος πλάτανος που είχε μπει μέσα στο δρόμο, σπάζοντας το οδόστρωμα με τις ρίζες του. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος δρόμος χρειάζεται παρεμβάσεις σε όλο του το μήκος και μάλιστα άμεσα για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook