Χανιά | Σερί χρυσών διεθνών διακρίσεων για την Apollonia Farm | Photos

χανιά-σερί-χρυσών-διεθνών-διακρίσεων-625923

H Apollonia Farm για 5η συνεχή φορά βραβεύτηκε με σειρά πρώτων και δεύτερων βραβείων στον παγκόσμιο διαγωνισμό 1001degustations ο οποίος διεξάγεται στο Παρίσι της Γαλλίας. Αναλυτικότερα, βραβεύτηκε με 7 μετάλλια, 3 χρυσά και 4 ασημένια ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα προϊόντα.

Ειδικότερα:

To πρώτο προϊόν που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι το Apollonia Farm – PDO Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης.

Χρυσό μετάλλιο επίσης κατέκτησε ένα νέο προϊόν της Apollonia Farm, o Apollonia Farm – Άριστης ποιότητας καφές 100% περιεκτικότητας σε Arabica αφήνοντας τους γευσιγνώστες έκπληκτους.

Από τα χρυσά βραβεία δεν θα μπορούσε να λείπει το Apollonia Farm – Small Olives ένα παραδοσιακό κρητικό προϊόν που με σεβασμό στην παράδοση παράγεται από την Apollonia Farm.

Με ασημένια μετάλλια βραβεύθηκαν η Apollonia Farm – Έξτρα μαρμελάδα από βερίκοκο , το χρυσαφένιο μέλι μέγιστης ποιότητας από τα βουνά της Κρήτης που με μεγάλη επιμέλεια και σεβασμό στο περιβάλλον συλλέγεται από την Apollonia Farm , το Apollonia Farm Mix Βοτάνων το οποίο περιέχει αυθεντικά κρητικά βότανα και πέρα από τα πλούσια αρώματα του έχει ευεργετικές ιδιότητες και το Apollonia Farm – Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο κλασικό.

Η οικογένεια Apollonia Farm με το πέρας των χρόνων μεγαλώνει και αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο, στηρίζοντας την δυναμική της στα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, πάντα χωρίς συντηρητικά και κυρίως στους καταναλωτές που την στηρίζουν καθημερινά.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες των βραβευμένων προϊόντων από το επίσημο website του διαγωνισμού.

 

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Σερί χρυσών διεθνών διακρίσεων για την Apollonia Farm | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook