Χανιά | Σήμερα ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου | Δες εδώ πώς θα συμμετέχεις

χανιά-σήμερα-ο-3ος-νυχτερινός-αγώνας-δ-439295
(Φωτογραφία αρχείου)

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (ΣΔΥΧ) διοργανώνει τον 3ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου με Συνδιοργανωτές τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Σύλλογο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ και Υποστήριξη τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο Χανίων «Η Προστασία των Ζώων».

Ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 07:00 το απόγευμα.

Η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 05:30 το απόγευμα, στο Γυαλί Τζαμισί.

Α) Αγώνας Δρόμου 10 χλμ 

Ώρα εκκίνησης 19.00 μ.μ.

Η εκκίνηση δίδεται μπροστά από το Γιαλί Τζαμί στο Ενετικό λιμάνι με κατεύθυνση προς ανατολή. Διέλευση, διαδοχικά, από τις οδούς:

Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως , Δευκαλίωνος , Ακτή Μιαούλη , Μαριδάκη , Κοκοτσή , Τζιλιβάκη, αριστερά Ελ. Βενιζέλου , Δαγκλή, Μαν. Κουνδούρου , αριστερά Ελ. Βενιζέλου , αριστερά Ηρώων Πολυτεχνείου , Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων),δεξιά Ανδρέα Παπανδρέου(Δημοκρατίας) , αριστερά Χατζημιχάλη Γιάνναρη,πλατεία δημοτικής αγοράς,Σκαλίδη,Κισσάμου,αριστερά Γεωργιακάκηδων, Σελίνου, αριστερά Μονής Γωνιάς , Ακτή Παπανικολή, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη. Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.xartis

Σταθμοί νερού

Α) Σπίτι Βενιζέλου 2,3 χλμ

Β) Πλατεία Δικαστηρίων 4,2 χλμ

Γ) Σελίνου 7,00 χλμ

β) Δρόμος υγείας & δυναμικού βαδίσματος 5.000 μ.

Ώρα εκκίνησης: 19:15μ.μ.

Η εκκίνηση δίδεται μπροστά από το Γιαλί Τζαμί στο Ενετικό λιμάνι με κατεύθυνση προς ανατολή. Διέλευση, διαδοχικά, από τις οδούς:

Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως, Δευκαλίωνος , Ακτή Μιαούλη , Μαριδάκη , Κοκοτσή , δεξιά Ηρώων Πολυτεχνείου , Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) , δεξιά Ανδρέα Παπανδρέου ( Δημοκρατίας ) , αριστερά Χατζημιχάλη Γιάνναρη , πλατεία δημοτικής αγοράς Σκαλίδη , δεξιά Πειραιώς , δεξιά Ακτή Κανάρη , Ακτή Κουντουριώτη. Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.xartis1

Σταθμός Νερού

Πλατεία δικαστηρίων

Και στους δυο ανωτέρω δρόμους θα υπάρχει χρονομέτρηση με τσιπάκια.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στα 10.000μ, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1998 και μεγαλύτεροι).

Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι), μικρότερες ηλικίες συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικες .

Διακρίσεις – Επαθλα για το δρόμο των 10 χλμ

Κύπελλα: στους τρεις (3) πρώτους άνδρες της γενικής κατάταξης και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Ειδική κατηγορία: Κύπελλο στους ΑΜΕΑ

Παράλληλα, θα γίνει απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους 3 πρώτους που θα τερματίσουν από την κάθε ηλικιακή κατηγορία από τις παρακάτω στα 10 χιλιόμετρα :

Κατηγορίες Ανδρών: έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60+

Κατηγορίες Γυναικών: έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60+

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο , τεχνικό μπλουζάκι . Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στον αγώνα των 10 χλμ οι θέσεις είναι 300 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος θα δοθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες , στις τρεις πρώτες γυναίκες και στα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου , επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βαρύτιμο χειροποίητο αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος οι θέσεις είναι περιορισμένες , 300 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους δύο αγώνες των 10.000 μ και των 5.000 μ θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Τετάρτη 12-10-2016 .

Εξυπακούεται ότι αν δεν έχουν εξαντληθεί οι συμμετοχές , εγγραφές και για τους δύο δρόμους θα γίνονται μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξη του νυχτερινού δρόμου

Τρόποι Εγγραφής

α) Στα γραφεία του ΣΔΥΧ κάθε Τετάρτη 19.00΄ – 21.00΄ και την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου,την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ,19.00 – 21.00 το απόγευμα

β) Με online εγγραφή πατώντας εδώ: Online Εγγραφή εως τις 12-10-2016.

Υγειονομική Κάλυψη

Θα υπάρχει σε ετοιμότητα ασθενοφόρο για οποιονδήποτε χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

Αντίτιμο Συμμετοχής

Η συμμετοχή για τα 10χλμ είναι 10 ευρώ . Για τα 5 χλμ είναι 5 ευρώ .

Για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων η συμμετοχή στα 10 χλμ είναι 8 ευρώ και για τα 5 χλμ 3 ευρώ.

Η συμμετοχή στα 5 χλμ για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου είναι Δωρεάν

Το αντίτιμο συμμετοχής μπορεί να γίνει

Α) κατά την εγγραφή στα γραφεία του ΣΔΥΧ.

Β) Με online πληρωμή στο λογαριασμόÂÂÂ GR 9302607460000930103339028 EUROBANK προσκομίζοντας το αντίγραφο της κατάθεσης με το όνομά τους ή στέλνοντάς το στο mail του συλλόγου [email protected] .

ΠΡΟΣΟΧΗ

Είναι υποχρεωτική η παρουσία στα γραφεία του Συλλόγου στο γυμναστήριο της παλιάς ηλεκτρικής στην οδό Γογονή για τους συμμετέχοντες στα 10 χλμ την Παρασκευή 14-10-2016 και από ώρες 17.00 έως 20.00

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής με το τσιπ χρονομέτρησης και για το τεχνικό μπλουζάκι, το οποίο θα είναι φωσφορίζον και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να το φορούν για την ασφαλειά τους.

Στα γραφεία του Συλλόγου πρέπει να έρθουν και οι συμμετέχοντες στα 5χλμ για να πάρουν το τσιπάκι χρονομέτρησης

Παροχές πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

10.000μ

Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών, ενεργειακών μπαρών και τροφών αποκατάστασης, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αναμνηστικό δίπλωμα .

5000μ

Βαρύτιμο χειροποίητο αναμνηστικό μετάλλιο, αριθμός συμμετοχής , παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αναμνηστικό δίπλωμα .

Επιπλέον στον τερματισμό μετά τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτυ με συμμετοχή DJ.

Επίσης το κατάστημα » Ελλήνων Γεύσεις» στην Ακτή Κουντουριώτη 5 θα κάνει έκπτωση 25% σε όλους τους συμμετέχοντες στο Νυχτερινό Δρόμο με την επίδειξη της κάρτας τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook