Χανιά | Πώς ήταν και πώς έγινε… Δείτε με τι αυτοκίνητο πήγαν στον γάμο | Photos

χανιά-πώς-ήταν-και-πώς-έγινε-δείτε-με-581903

“Aέρα» ρομαντισμού και γοητείας από μιαν άλλη εποχή έφεραν δύο μοναδικά αυτοκίνητα – αντίκες στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του Κώστα και της Σοφίας.

Το νεαρό ζευγάρι Χανιωτών, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Απρίλιο και εκτός από αμέτρητες ευχές, δέχτηκαν τα σχόλια θαυμασμού για τα δύο αυτοκίνητα – αντίκες που τους μετέφεραν στην εκκλησία.Η νύφη έφτασε με το μαύρο Citroen, ενώ ο γαμπρός, με ένα Fiat Topolino του 1950. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο – αντίκα, ένα από τα μικρότερα αυτοκίνητα την εποχή της παραγωγής του που πρωτοβγήκε στην αγορά το 1937. Το αυτοκίνητο ανακατασκευάστηκε με πολύ μεράκι από τον πατέρα του γαμπρού, ο οποίος είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων και με πολλή μεγάλη αγάπη στα αυτοκίνητα – αντίκες.Η ανακατασκευή του ξεκίνησε περίπου πριν από ένα χρόνο καθώς παραγγέλθηκαν ανταλλακτικά από την Ιταλία, ενώ χρειάστηκε να αλλάξουν τα φώτα, όλη η ταπετσαρία κ.ά.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr το πριν και το μετά έχουν τεράστια διαφορά και – αναγεννημένο πλέον – Topolino αφού συνόδευσε τον γαμπρό στον γάμο του, είναι έτοιμο να… συνεχίσει τις βόλτες στην πόλη! 

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Πώς ήταν και πώς έγινε… Δείτε με τι αυτοκίνητο πήγαν στον γάμο | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook