Χανιά | “Πόσο “γαιδούρια” μπορούν κάποιοι να γίνουν;


pp2Το να σέβεσαι τον συνάνθρωπο σου είναι δείγμα κουλτούρας και πολιτισμού.

Το να σέβεσαι όμως εκείνον που έχει πρόβλημα, είναι και υποχρέωση.

pp3Το ότι κάποιοι δεν διαθέτουν ούτε κουλτούρα, άλλα ούτε και ευαισθησίες προφανώς και δεν περιμένετε εμάς για να σας το πούμε.

pp5Οι συμπεριφοράς αυτών των συνανθρώπων μας βέβαια, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας, της ανύπαρκτης ευαισθησίας τους, που έχει αντικατασταθεί από τη γαϊδουριά τους.

pp1Θα πείτε βέβαια, τι μας φταίνε τα συμπαθή τετράποδα και τα «βρίζουμε», αλλά προκειμένου να γίνουμε κατανοητοί επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το χαρακτηρισμό, προκειμένου να αποδώσουμε στα μέγιστα, την αναισθησία ορισμένων που προκειμένου να βολευτούν, η καλύτερα να μην ταλαιπωρηθούν επιλέγουν να ταλαιπωρήσουν κάποιους άλλους που σε αρκετές περιπτώσεις θα έπρεπε να βοηθούν κιόλας.

pp7Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως μπορεί να δει ο καθένας από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpa.gr, η αστυνομία έκανε την δουλειά της αφαιρώντας τις πινακίδες από τα Ι.Χ των παραβατών.

Το ερώτημα όμως που μπαίνει είναι αν αυτή η τιμωρία θα συνετίσει τους παραβάτες.

pp8Σε μια Ελλάδα όμως που ανήγαγε σε πολιτισμό την κουλτούρα του σκυλάδικου και έκανε συνήθεια την διασκέδαση στα διάφορα «μπιτσόμπαρα», και όπου “οι ευαισθησίες περισσεύουν” πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο;

pp6

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣεισμός τα ξημερώματα νότια της Κρήτης
Επόμενο άρθροΧανιά | 87 διασώσεις στις παραλίες από 1η Ιουνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ