Χανιά | Πρωτοποριακή ιστοσελίδα από φοιτητή του ΤΕΙ: Βάλε το βιογραφικό σου και άσε τον εργοδότη να σε βρει

χανιά-πρωτοποριακή-ιστοσελίδα-από-φο-618115

Μία πρωτοποριακή ιστοσελίδα δημιούργησε φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών του ΤΕΙ Κρήτης. Πρόκειται για το ihireyou.gr, που έχει ως αντικείμενο την εύρεση εργασίας σε φοιτητές αλλά και σε κάθε άνεργο.

Το site δημιούργησε ο Βασίλης Παπαδημητρίου ο οποίος μας εξηγεί: Το ihireyou.gr είναι ένας εντελώς καινούργιος τρόπος για να φτιάξουμε το βιογραφικό μας. Δεν χρειάζεται να τρέχει ο υποψήφιος με τα βιογραφικά στις εταιρίες. Τώρα έρχεται η εταιρία και εντοπίζει το βιογραφικό και τον υποψήφιο εργαζόμενο που την ενδιαφέρει.

Η διαδικασία είναι απλή: Ο υποψήφιος εργαζόμενος μπαίνει στο ihireyou.gr, δημιουργεί έναν λογαριασμό και βάζει το επαγγελματικό του προφίλ ή και το βιογραφικό του. Επίσης επιλέγει το επάγγελμα στο οποίο θέλει να απασχοληθεί .

Από τη μεριά του ο εργοδότης ψάχνει την ειδικότητα που χρειάζεται στην αναζήτηση του ihireyou.gr και βλέπει τους υποψήφιους που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση και που είναι διαθέσιμοι για δουλειά

Έτσι, η διαδικασία στέλνω βιογραφικό και περιμένω να δω τι θα γίνει πλέον πάει σε μία άλλη διάσταση, ενώ η όλη διαδικασία γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Η πλατφόρμα αφορά ανέργους οποιασδήποτε ηλικίας και βαθμίδας εκπαίδευσης, ενώ ο εργοδότης μπορεί να βρει υποψήφιους εργαζομένους μέσα από μία μεγάλη γκάμα επαγγελμάτων, ακόμα και για τα λεγόμενα εποχιακά επαγγέλματα (μάζεμα ελιάς). Συγχρόνως, μπορεί η επιλογή του εργαζομένου να γίνει με βάση την προϋπηρεσία, το φύλο, την ηλικία κλπ και να διαλέξει τον κατάλληλο χωρίς να χάσει χρόνο.

Σε λίγο θα έχει υπηρεσίες όπως βίντεο κλήση, ζωντανή συνομιλία μεταξύ εργοδότη και μέλους έτσι ώστε να γίνεται η συνέντευξη μέσω της πλατφόρμας ενώ θα κυκλοφορήσει σε android και ios για smartphones

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook