Χανιά – Πειραιάς με το Mykonos Palace | Δείτε πώς είναι μέσα το πλοίο | Photos

χανιά-πειραιάς-με-το-mykonos-palace-δείτε-πώς-είν-717421

Εδώ και μία εβδομάδα η Minoan Lines πραγματοποιεί το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιάς – Σούδα με το πολυτελές Mykonos Palace σε μόλις 6.5 ώρες, μετά τα εγκαίνια που έγιναν παρουσία του Παναγιώτη Κουρουμπλή (ΕΔΩ)

Πρόκειται για ένα πλοίο μόλις 16 ετών, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ..

Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια.

Το Mykonos Palace διαθέτει μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ., προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια και άνεση.

Υπενθυμίζεται ότι το Mykonos Palace αναχωρεί κάθε μέρα από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00 και από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά – Πειραιάς με το Mykonos Palace | Δείτε πώς είναι μέσα το πλοίο | Photos

  1. Εδα καλά είναι για την ΑΝΕΚ που έχει πολύ κόσμο, το χειμώνα όμως θα ταξιδεύει με το πλήρωμα-ντου μόνο. Καιρός λαγού καιρός λαγουδίνας. Ας πρόσεχαν όταν ήταν μονοπωλειο

  2. Έπρεπε να είχε ξεκινήσει δρομολόγια πριν αρκετά χρόνια, η ΑΝΕΚ μας έβλεπε σαν πρόβατα όλα αυτά τα χρόνια…
    συν καμιά εσωτερική αναβάθμιση του στόλου της!!!

  3. Ναι οκ η ΑΝΕΚ μας βλεπει σαν προβατα ομως η Minoan ειναι καλυτερη τωρα ?
    Εγω τις τιμες τις βλεπω ιδιες με της ΑΝΕΚ.
    Και το ωραριο του δρομολογιου του Mykonos Palace εμενα προσωπικα δεν με βολευει.

  4. Και μονο για τον κακο τροπο και την κακη συμπεριφορα της ΑΝΕΚ ολα αυτα τα χρονια δαγκωτο στις ΜΙΝΩΙΚΕΣ απλα ελπιζω να μην την κοπανησουν μολις χειμωνιασει….

  5. Σίγουρα μπορεί να μην εξυπηρετούν για κάποιους οι ώρες δρομολογίου αλλά ένας ισχυρός ανταγωνισμός ίσως μας ωφελήσει τόσο σε τιμές όσο και να ανακαινίσει το στόλο της και ας ελπίσουμε να ΜΙΝΩΙΚΕΣ να μην την κοπανησουν συντομα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook