Χανιά | Πήραν πίσω ΕΝΦΙΑ 421.000 ευρώ!

χανιά-πήραν-πίσω-ενφια-421-000-ευρώ-585575

Την επιστροφή ΕΝΦΙΑ που πλήρωναν άδικα από το 2013 μέχρι και πέρυσι, διεκδίκησαν και πέτυχαν τα οκτώ προνοιακά ιδρύματα της Κρήτης που έχουν συνενωθεί σε ενιαίο κέντρο πρόνοιας. Μετά από τις ενέργειες οικονομολόγου και νομικού που χειρίστηκαν την υπόθεση, το κέντρο έλαβε επιστροφή 470.000 ευρώ περίπου, η οποία τελικά και μετά από κάποιους συμψηφισμούς κατέβηκαν στα 421.000 ευρώ που έχουν πιστωθεί κανονικά στους λογαριασμούς του κέντρου.

Μιλώντας στο zarpanews.gr το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και υπεύθυνος για το θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων των Χανίων, Νίκος Λάζαρης, τόνισε πως «Μόλις φέτος διευκρινίστηκε ότι τα κέντρα πρόνοιας, τα ιδρύματα, τα νοσοκομεία απαλλάσσονται από την κατβολή ΕΝΦΙΑ για χώρους που φιλοξενούν άρρωστους, ηλικιωμένους, ΑμεΑ κλπ. Έπρεπε να πληρώνουμε δηλαδή μόνο για κτήρια που εκμεταλλευόμαστε εμπορικά. Τα ιδρύματα όμως πλήρωναν για όλους τους χώρους για τα χρόνια 2013, ’14, ’15 και ’16».

Σύμφωνα με την διευθύντρια του θεραπευτηρίου, Μαριάννα Κορωνιωτάκη, τα χρήματα αυτά είναι πολύ σημαντικά και αναμένεται να δώσουν μεγάλη «οικονομική ανάσα» στις δομές.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Χανιά | Πήραν πίσω ΕΝΦΙΑ 421.000 ευρώ!

  1. ΛΑΖΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ.ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΨΥΧΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ.Ο Κ ΛΑΖΑΡΗΣ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΤΕΛΟΥΣΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ Κ ΒΑΛΙΑΣ ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ.ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook