Χανιά | Πέτυχε η επέμβαση συγκόλλησης ποδιού στον 30χρονο που ακρωτηριάστηκε

χανιά-πέτυχε-η-επέμβαση-συγκόλλησης-π-336862

Μόνο λοίμωξη φοβούνται οι γιατροί

Ικανοποιητική κρίνεται η κατάσταση του ποδιού του 30χρονου Χανιώτη, το οποίο ακρωτηριάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (δείτε εδώ), μετά από τροχαίο ατύχημα που έγινε στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δραγούμη.

«Η πορεία του ασθενή είναι πολύ ικανοποιητική όπως και η κατάσταση του ποδιού του. Παραμένουμε όμως επιφυλακτικοί για την πορεία της γενικής κατάστασης του ασθενή και του ποδιού του, όπως σε κάθε αντίστοιχο σοβαρό περιστατικό που αφήνει περιθώρια προβλημάτων», δήλωσε στο zarpanews.gr, ο ορθοπεδικός γιατρός του Νοσοκομείου Χανίων, και γιατρός της ΠΑΕ Πλατανιάς,  Γιάννης Σφυράκης, ο οποίος μαζί με τον αγγειοχειρουργό Φώτη Κασφίκη, έκαναν την συγκόλληση του ποδιού του άτυχου νεαρού που τραυματίστηκε χθες.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές για περισσότερες από τέσσερις ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το πόδι του 30χρονου, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν όλα πήγαν καλά και αν θα παρουσιαστούν επιπλοκές.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός χτύπησε σοβαρά το πόδι του όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα 65 χρόνων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook