Χανιά | Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα σε μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικούς με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στέλνει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέλιος Ζερβάκης.

Το μήνυμα:

«Αγαπητοί μας μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί μας γονείς, αγαπητοί συνάδελφοι/φισσες.

Ένα ακόμη πολύτιμο ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργία ξεκινά σήμερα. Είμαστε έτοιμοι να οδηγηθούμε σε νέα μονοπάτια, σε νέες εμπειρίες, να προσφέρουμε εφόδια.

Με τη συνεργασία όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας είμαστε σίγουροι ότι η νέα σχολική χρονιά θα κυλήσει ήρεμα, δημιουργικά ευχάριστα και αποτελεσματικά.

‘Έχουμε υποχρέωση να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η νέα γενιά να ζήσει σε ένα πιο δίκαιο, πιο αληθινό, πιο ανθρώπινο κόσμο. Να μην της στερήσουμε την ελπίδα για αυτό.

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία κι αυτό το μήνυμα να πάρετε σήμερα μαζί σας. Εμείς, βρισκόμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε το χρέος μας απέναντι σε αυτή τη γενιά, τη γενιά του αύριο.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι όλοι μαζί θα «καταθέσουμε» το μεράκι και τη φαντασία μας, τη γνώση και τη δημιουργικότητα μας, για να προσφέρουμε σ΄ αυτή τη γενιά το μέλλον που της αξίζει.

Στέλιος Ζερβάκης

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ