Χανιά | Ο “Παγκρήτιος” βράβευσε τον προπονητή του Κισσαμικού | Photos

χανιά-ο-παγκρήτιος-βράβευσε-τον-πρ-493365

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του βράβευσε τον προπονητή της ομάδας του Κισσαμικού, Σπύρο Μπαξεβάνο, για το ήθος, την παρουσία του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο των Χανίων μέσω της χανιώτικης ομάδας.

Εμφανώς συγκινημένος για την τιμή που του έγινε ο 46χρονος προπονητής δήλωσε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που με βραβεύει ο Σύνδεσμος για την προσφορά μου στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν έχω βάλει κι εγώ κάποιο λιθαράκι, νομίζω όλοι εσείς που είστε εδώ έχετε βάλει πολύ μεγαλύτερο λιθαράκι σε όλο αυτό που λέγεται χανιώτικο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα να σας ευχαριστήσω όλους, γιατί από την πρώτη χρονιά που έχω έρθει εδώ πέρα με κάνατε πραγματικά να νιώθω από την πρώτη ημέρα ότι είμαι ένας δικός σας άνθρωπος».

Ιδιαίτερη διάκριση για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του Κισσαμικού αποτέλεσε και η πρόσφατη επιλογή του στην τριάδα των κορυφαίων προπονητών της Football League, στην πρόσφατη γιορτή που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook