Χανιά | Ο Δήμος Κισσάμου πάει Στοκχόλμη για την έκθεση panorama world Festival 2018

χανιά-ο-δήμος-κισσάμου-πάει-στοκχόλμη-651846

Ο Δήμος Κισσάμου πρόκειται να συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού Panorama World Festival 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη της Σουηδίας από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2018. Η συγκεκριμένη έκθεση συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, την εποχή μάλιστα που οργανώνουν τις διακοπές τους.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Κισσάμου θα συμμετάσχει σε διεθνή τουριστική έκθεση αναδεικνύοντας το brand name Κίσσαμος, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κισσάμου. Η Κίσσαμος διαθέτει 3 από τις κορυφαίες παραλίες της Κρήτης, μοναδικά χαρακτηριστικά πολιτισμού, διατροφής και ιστορίας που μπορεί να παίξουν πρωταρχικό ρόλο στην επιπλέον ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής μέσω του τουριστικού προϊόντος.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Κισσάμου θα είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού, Κος Δερουκάκης Μανώλης. Στόχος του Δήμου Κισσάμου είναι η προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου και η καθιέρωσή του ως πολυδιάστατου και ανταγωνιστικού προορισμού στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Στην τουριστική αυτή έκθεση ο Δήμος Κισσάμου θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Τουρισμού & Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), Ομοσπονδία Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (fedHATTA), Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook