Χανιά | Ολοκληρώθηκαν τα έργα της ΔΕΥΑΧ στον Κλαδισό | Το απόγευμα ο δρόμος στην κυκλοφορία | Photos

χανιά-ολοκληρώθηκαν-τα-έργα-της-δευαχ-513795

Ολοκληρώνεται σήμερα αργά το απόγευμα, το έργο που εκτέλεσε τις τελευταίες ημέρες η ΔΕΥΑΧ στον κόμβο του Κλαδισού, προκειμένου να αντιμετωπισθεί τα προβλήματα με τα πλημμυρικά φαινόμενα που παρατηρούνταν το τελευταίο διάστημα, μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌπως είπε σήμερα ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, κατά την διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε στο σημείο των εργασιών, παρά το ότι η εν λόγο παρέμβαση δεν είναι στις υποχρεώσεις του δήμου Χανίων, σε συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης, η ΔΕΥΑΧ ανέλαβε το έργο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οριστικά τα όποια προβλήματα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ κ. Βάμβουκας ανέφερε πως με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, επεκτάθηκε το δίκτυο ομβρίων, ενώ τοποθετήθηκαν και αισθητήρες για τους φωτεινούς σηματοδότες του κόμβου για να βελτιωθεί η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπό την πλευρά του ο προεδρος της ΔΕΥΑΧ κ. Αντώνης Σχετάκης είπε, πως ο δρόμος θα δοθεί το απόγευμα στην κυκλοφορία, ενώ χαρακτήρισε την παρέμβαση πολύ σοβαρή. Ανέφερε πως τοποθετήθηκε ένας αγωγός διαμέτρου ενός μέτρου, που θα εξυπηρετήσει απόλυτα και στο μέλλον την ευρύτερη περιοχή, οδηγώντας τα νερά με ασφάλεια στον ποταμό Κλαδισό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣημείωσε πως το έργο έγινε με αυτεπιστασία από την επιχείρηση, ενώ το κόστος του ήταν λίγο κάτω από τις 40.000 ευρώ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤέλος ο κ. Σχετάκης είπε πως η ΔΕΥΑΧ δεν αποκατέστησε μόνο τις τομές που προέκυψαν από την τοποθέτηση των σωλήνων αλλά όπως τόνισε «αποκαθιστούμε ευρύτερα κομμάτια τις παλαιάς εθνικής οδού παρά το ότι δεν είναι ευθύνη της επιχείρησης.»

zarpanews.gr

 

One thought on “Χανιά | Ολοκληρώθηκαν τα έργα της ΔΕΥΑΧ στον Κλαδισό | Το απόγευμα ο δρόμος στην κυκλοφορία | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook