Χανιά | Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κίσσαμο για την 25η Μαρτίου

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου στην Κίσσαμο

Αναλυτικά:

 1. Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Καταστημάτων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, από την 8η πρωινή ώρα της 23ης Μαρτίου και μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2017.
 2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων,των καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2017.

Β. ΕΙΔΙΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 1. Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα εκπαιδευτήρια του Δήμου Κισσάμου με ευθύνη των Δ/ντων και των Προϊσταμένων των σχολείων.
 2. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από αντιπροσωπείες μαθητών με επικεφαλείς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.

Ώρα 18:00 μ.μ. πανηγυρικός εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

ΣΑΒΒΑΤΟ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 1. Ώρα 06:30 π.μ: Η Φιλαρμονική του Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου και χορωδία από κατοίκους της πόλης, θα τραγουδήσουν το “εωθινόν” στην πόλη της Κισάμου.  (*)
 2. Ώρα 07:00 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.
 3. Θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
 4. Ώρα 10:15 π.μ. : Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό για την Εθνική Εορτή και ομιλία για τη σημασία της επετείου από την κα. Μαζοκοπάκη Αντωνία,  Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κισσάμου.
 5. Ώρα 11:30 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης στην πλατεία Τζανακάκη, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου.
 6. Ώρα 12:00 π.μ. Παρέλαση τμημάτων μαθητών,συλλόγων και σωματείων στην οδό Σκαλίδη παρουσία των αρχών της πόλης. Την παρέλαση θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου& Σελίνου.
 7. Θα ακολουθήσουν κρητικοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα, στην πλατεία Τζανακάκη.

Προσκαλούνται οι Αρχές της πόλης, οι Σύλλογοι, τα Σωματεία και όλοι οι κάτοικοι να συμμετάσχουν στον εορτασμό της μεγάλης Εθνικής Εορτής μας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ: Ορίζεται  ο κ. Μπατουδάκης Μιχάλης, Διευθυντής του 2ου Δημοτικού  Σχολείου Κισσάμου.

Τη Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου θα διευθύνει ο κ. Κουτσογιαννάκης Σπυρίδων , Αρχιμουσικός.

zarpanews.gr

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ