Χανιά | Ξεκινούν εργασίες αναβάθμισης του κεντρικού δρόμου στις Καλύβες

χανιά-ξεκινούν-εργασίες-αναβάθμισης-167660

kournas koukianakisΣε ειδοποίηση – ενημέρωση προς τις εμπλεκόμενες Δημόσιες – Ιδιωτικές εταιρείες, καθώς και σε πολίτες, προέβει σήμερα ο Δήμος Αποκόρωνα, αναφορικά με την έναρξη εργασιών αποκατάστασης ασφάλτου στον κεντρικό δρόμο ( παλαιά εθνική οδός ) οικισμού Καλυβών.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Αποκορώνου ενημέρωσε Δημόσιες – Δημοτικές επιχειρήσεις- Οργανισμούς και πολίτες να προβούν στις απαραίτητες εργασίες υποδομών δικτύων κ.α, λόγω της άμεσης έναρξης εργασιών για την αποκατάσταση της ασφάλτου στην κεντρική οδό Καλυβών ( παλαιά εθνική οδό ) και συγκεκριμένη από την θέση Οινοποιία έως και τον ανισόπεδο κόμβο Καλυβών.

 

Αναλυτικότερα η επιστολή ενημέρωσης έχει ως ακολούθως.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε 15 ημέρες από σήμερα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της ασφάλτου (καθαίρεση και τοποθέτηση νέας) στον κεντρικό δρόμο (παλαιά εθνική οδός) του οικισμού Καλυβών του Δήμου Αποκορώνου από τη θέση Οινοποιία έως και τον ανισόπεδο κόμβο Καλυβών.

Για τον ανωτέρω λόγο σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αλλά και προγραμματίσετε να εκτελέσετε τις όποιες εργασίες θεωρείτε απαραίτητες εντός αυτού του χρονικού διαστήματος.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας καθώς μετά το πέρας των εργασιών αποκατάστασης της ασφάλτου θα χορηγείτε άδεια τομής οδοστρώματος μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.»

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook