Χανιά | Ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία και σεξουαλική κακοποίηση της Ελένης Πολιουδάκη

χανιά-ξεκινά-η-δίκη-για-την-άγρια-δολο-251930

Αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 74χρονης Ελένης Πολιουδάκη. Η γυναίκα είχε βρεθεί δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου στις 14 Ιανουαρίου του 2012, ενώ νωρίτερα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ένας 33χρονος σήμερα Ρεθεμνιώτης και ένας 28χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι είχαν συλληφθεί δύο μηνές μετά και είχαν ομολογήσει το έγκλημα στη διάρκεια της προανάκρισης. Έκτοτε είναι προφυλακισμένοι στις Φυλακές Αγιάς, στα Χανιά.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε σήμερα και διέκοψε για τις 26 Ιουνίου.

Η υπόθεση

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ανωτέρω 23χρονος αλλοδαπός από κοινού με τον 28χρονο ημεδαπό, είχαν σχεδιάσει από τον Οκτώβριο του 2011 την τέλεση κλοπής της οικίας, το οποίο και πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της 13-01-2012, όπου εισήλθαν στη οικία της 74χρονης από ανασφάλιστο παράθυρο και χρησιμοποιώντας βία την χτύπησαν, την φίμωσαν και την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι όπου κοιμόταν.

Στην συνέχεια και αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας τους οποίους γνώριζαν, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό το οποίο μοιράστηκαν εξ ίσου.

Επίσης όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 6-10-2011 οι ίδιοι δράστες είχαν εισέλθει στην ανωτέρω οικία και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό εκατό (100) ευρώ, ένα διακόπτη εκκίνησης οχήματος και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξεταζόμενοι ανωτέρω δράστες αποδέχθηκαν τις ανωτέρω πράξεις, υπό το βάρος και των αποδεικτικών στοιχείων και συνελήφθησαν, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης κας Ανακρίτριας Ρεθύμνου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook