Χανιά | Ξεκίνησαν τα έργα στη Νέα Χώρα | Πότε θα είναι έτοιμη η νέα ακτή Παπανικολή; | Photos+Video

χανιά-ξεκίνησαν-τα-έργα-στη-νέα-χώρα-π-618063

«Έβαλαν μπρος» οι μπουλντόζες και οι εκσκαφείς για την ανάπλαση της ακτής Παπανικολή στη Νέα Χώρα, η οποία θα αλλάξει εντελώς όψη με το πέρας των εργασιών.

Σε επιθεώρηση των εργασιών παρουσία του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, τονίστηκε ότι το παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας αν και παραμελλημένο τα τελευταία χρόνια, πρόκειται να αναβαθμιστεί με παρεμβάσεις σε όλο το μήκος μέχρι και τους Αγίους Αποστόλους.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, ο δρόμος θα είναι συνεπίπεδος με το πεζοδρόμιο μέχρι και την αρχή της παραλίας, με πλάκες που θα στρωθούν ομοιόμορφα σε όλο το μήκος του, ενώ θα παραχωρηθεί επιπλέον ένα μέτρο χώρου στα καταστήματα, για να δραστηριοποιούνται μόνο από την μία πλευρά και όχι αυτή τη παραλίας.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων στο περιθώριο της αυτοψίας στα έργα, έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα ακούστηκαν περί «φανταστικών έργων», λέγοντας ότι «η δημοτική αρχή κρίνεται από το σωστό σχεδιασμό που κάνει και που αργότερα δίνει έργο»:

Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Απρίλη του 2018 και το έργο προσδοκάται να δοθεί προς χρήση το αργότερο μέχρι το Μάη, ενώ να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση γίνεται με ίδιους πόρους του Δήμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook