Χανιά | Ξεκίνησαν οι εξαγωγές για το Compost της ΔΕΔΙΣΑ | Παρουσιάστηκε η νέα συσκευασία | Photos

χανιά-ξεκίνησαν-οι-εξαγωγές-για-το-compost-τ-516778

Επαφές με την αγορά του Μπαχρέιν και της Κύπρου, έχει ξεκινήσει η ΔΕΔΙΣΑ, η οποία προσπαθεί να εξάγει το Χανιώτικο αυτό προϊόν, ενώ προχωρά δυναμικά και για άλλες συνεργασίες με χώρες του εξωτερικού, αλλά και διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση της νέας συσκευασίας του Compost που παράγει η ΔΕΔΙΣΑ, καθώς και τα επιμέρους προϊόντα, το εμπλουτισμένο φυτόχωμα Κηπουρός και Κηποτέχνης.
dedisa (4)Η νέα σειρά που παρουσιάστηκε είναι η καινούρια συσκευασία των 20 κιλών, η οποία προσφέρει την ίδια άριστη ποιότητα.

«Τα προϊόντα απευθύνονται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες και βρίσκονται τοποθετημένα σε 78 καταστήματα σε όλη την Κρήτη, ενδείκνυνται για λαχανόκηπους αλλά και φυτά εσωτερικού χώρου, είναι ανταγωνιστικά, καθώς η τιμή τους είναι χαμηλή», δήλωσε στο zarpanews.gr ο Μιχάλης Κωσταριδάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Έξυπνη συσκευασία», ο οποίος συνεργάζεται με την ΔΕΔΙΣΑ. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα κατοχύρωσαν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, από τον Οργανισμό Βιομηχανικής ιδιοκτησίας, πιστοποιήθηκαν δηλαδή ως μοναδικά ελληνικά προϊόντα στην συγκεκριμένη σύσταση.

dedisa (2)dedisa (3)dedisa (1)

 

 

 

One thought on “Χανιά | Ξεκίνησαν οι εξαγωγές για το Compost της ΔΕΔΙΣΑ | Παρουσιάστηκε η νέα συσκευασία | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook