Χανιά | Ξέχασαν πάλι τους μαθητές στα Άπτερα | Δεν πέρασε το λεωφορείο

χανιά-ξέχασαν-πάλι-τους-μαθητές-στα-άπ-242646

Για μια ακόμη φορά δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί πρόβλημα με το λεωφορείο που κάνει την μεταφορά των μαθητών από την περιοχή Άπτερα στην Σούδα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε αναγνώστης του zarpanews.gr το λεωφορείο που θα έπρεπε να περάσει από την συγκεκριμένη περιοχή δεν πέρασε με συνέπεια οι μαθητές να μην μπορούν να πάνε στο σχολείο τους.

Μάλιστα γονείς μαθητών προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων που εκτελεί τα δρομολόγια και είναι επιφορτισμένο με την μεταφορά των μαθητών χωρίς όμως κάποιος αρμόδιος να του δώσει κάποια εξήγηση. Το θέμα είχε αναδείξει με ρεπορτάζ του το zarpanews.gr πριν από ένα μήνα περίπου ( δείτε εδώ ).

Σημειώνεται πάντως πως προβλήματα με την μεταφορά μαθητών από την συγκεκριμένη περιοχή σημειωθηκαν και τις προηγούμενες ημέρες σύμφωνα με τα όσα κάνουν γνωστά γονείς στο zarpanews.gr:

  1. «Το πρωί της Τετάρτης 23/9/15, ο οδηγός άφησε τους μαθητές έξω από την «υπεραγορά Μαρινόπουλος», 250 μέτρα περίπου πριν από το σχολείο, με την αιτιολογία (όπως είπαν οι μαθητές), ότι δεν ήξερε το δρόμο προς το Σχολείο !!!, για να στρίψει δεξιά και να μπεί στον παραλιακό δρόμο προς Χανιά!!!

Δηλαδή χωρίς λόγο, ο παραπάνω οδηγός, άφησε εκτός των άλλων,  τα «πρωτάκια» του Δημοτικού, παιδιά 6,5 χρονών, να περπατάνε περίπου 250 μέτρα μέχρι να πάνε στο Σχολείο κι ας ήταν ο καιρός βροχερός!!!

  1. Την Πέμπτη 24.9.15, το λεωφορείο ήλθε στο χωριό για να πάρει τους μαθητές, την ώρα 08,30΄, οι μαθητές πήγαν σχολείο στις 9.00΄ και να η πρώτη τους απουσία !!!
  2. Σήμερα Τρίτη 13 Οκττώβρη, το λεωφορείο, έτσι απλά δεν ήλθε στα Άπτερα !!!

ΚΤΕΛ είμαι, ό,τι θέλω κάνω !!!  Πήρα τηλέφωνο στο ΚΤΕΛ, αλλά ύστερα από τέσσερις (4) παραπομπές σε αρμόδιους, ο πέμπτος αρμόδιος, μου είπε ότι δεν ξέρει γιατί δεν ήλθε το λεωφορείο, ούτε αν θα έλθει !!!  Τελικά την ώρα 08.45, ύστερα από κινητοποίηση και όσοι  από τους γονείς μπορούσαν πήγανε τους μαθητές με τα Ι.Χ. τους στο σχολείο. (Βλέπετε κ. Δήμαρχε τα Ι.Χ. των γονέων, έχουν άδεια μεταφοράς μαθητών, σε αντίθεση με το λεωφορείο της Δημοτ. Ενότητας Σούδας που δεν έχει!!!).»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook