Χανιά | Νάνσυ Αγγελάκη: «Δύο χρόνια απραξίας από την Δημοτική Αρχή»

χανιά-νάνσυ-αγγελάκη-δύο-χρόνια-απρα-226206

«Συμπληρώνονται ήδη δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής Χανίων. Ένα χρονικό διάστημα αδράνειας, απραξίας, χωρίς όραμα και σχεδιασμό για την ανάπτυξη του δήμου μας, με τα μεγάλα προβλήματα να περιμένουν άλυτα, παρά τις αντίθετες προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Βάμβουκα.

Απραξία σε όλους τους τομείς: κοινωνικό, πολιτιστικό, έργων και υποδομών,

Αντί – ως όφειλε τόσους μήνες – να σχεδιάζει , να οραματίζεται και να προγραμματίζει το μέλλον του Δήμου μας, «ροκανίζει» από την αρχή της θητείας του το χρόνο, με κινήσεις εντυπωσιασμού και … αντιπερισπασμού από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τα Χανιά μας, θεωρώντας ότι οι αλλαγές προσώπων όταν κάτι δεν πάει καλά, μπορούν να δράσουν αποπροσανατολιστικά.

Το αποτέλεσμα όμως, ακόμη το ίδιο. Όσο και αν εμείς προσπαθούμε μέσα από προτάσεις και καταθέτοντας τους προβληματισμούς μας να αλλάξουμε τη… ρότα, πιέζοντας για την επίλυση των προβλημάτων και διεκδικώντας κάτι περισσότερο για τον δήμο μας, οι υποσχέσεις παραμένουν υποσχέσεις, με την έλλειψη συνεργασίας πλέον με τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία και τους φορείς να φτάνει στο αποκορύφωμα.

Δύο χρόνια χαμένα…. Και που ως φαίνεται έτσι θα συνεχίσουν και τα επόμενα, όπου ο κ. Βάμβουκας θα πάρει την απάντηση από τους δημότες μας».

Νάνσυ (Ναυσικά) Αγγελάκη

πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,

Δημοτική Σύμβουλος Χανίων,

πρώην αντιδήμαρχος,

πρώην πρόεδρος ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook