Χανιά | Μόλις 9,99 ευρώ τα εισιτήρια της Ryanair, για κρατήσεις μέχρι 24 Μαρτίου

ryan airΜόλις 9,99 ευρώ θα τιμώνται τα εισιτήρια των πτήσεων της Ryanair, για έξι προορισμούς μεταξύ των οποίων και τα Χανιά, για όσους μέχρι τα μεσάνυχτα της επόμενης Δευτέρας 24 Μαρτίου έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις της εταιρείας.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής της Raynair Μαίκλ Ο’Λίρι, μέχρι τα μεσάνυχτα της επόμενης Δευτέρας 24 Μαρτίου, όσοι επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις της εταιρείας στην τιμή των 9.99 ευρώ (μαζί με τους φόρους) προς τους εξής έξι προορισμούς:

Χανιά

Λονδίνο

Μιλάνο

Πάφο

Ρόδο

και Θεσσαλονίκη

Συνολικά, σε αυτή την τιμή θα διατεθούν 100.000 εισιτήρια.

Προς το παρόν η εταιρεία θα πραγματοποιεί 150 πτήσεις την εβδομάδα από την Αθήνα και συγκεκριμένα καθημερινά, 10 πτήσεις για Θεσσαλονίκη, τέσσερις πτήσεις προς τα Χανιά και δύο πτήσεις για Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο και Ρόδο

Σύμφωνα με τον κ. Ο’Λίρι, τον Νοέμβριο του 2014 θα ανακοινωθούν και νέες πτήσεις από τη χώρα μας προς νέους προορισμούς στο εσωτερικό, καθώς ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Τόνισε, μάλιστα, ότι το 2018 στοχεύει να είναι η «Νούμερο 1» εταιρεία στην Ελλάδα.

«Τα έξι νέα μας δρομολογια από Αθήνα θα παρέχουν στους Ελληνες καταναλωτές και επισκέπτες μια εναλλακτική σε σχέση με τις υψηλές τιμές εισιτηρίων της Aegean/Olympic, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων της Ryanair» είπε ο κ. O’Λίρι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ