Χανιά | Μπάρκαραν για Αθήνα οι αγρότες για το πανελλαδικό συλλαλητήριο

χανιά-μπάρκαραν-για-αθήνα-οι-αγρότες-γ-127336

agrotes soudaΑντιπροσωπεία των αγροτών και των κτηνοτρόφων που για 14 ημέρες παρέμειναν στο μπλόκο των Μεγάλων Χωραφιών, «σάλπαρε» νωρίτερα με το πλοίο για Πειραιά, για να λάβει μέρος στην πανελλαδική κινητοποίηση που διοργανώνεται για αύριο Τετάρτη.

Η κινητοποίηση οργανώνεται απ’ όλα τα μπλόκα που επί 15 ημέρες έχουν στηθεί από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και το αντίστοιχο συντονιστικό τους όργανο που επίσης συγκροτήθηκε και συντονίζει τον αγώνα μας όλα αυτό το διάστημα και αποτελεί την κορύφωση του 15νθήμερου αγώνα των αγροτών, οι οποίοι, σε ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν τα εξής:

«Συνάδελφοι και συναδέλφισσες αγροτοκτηνοτρόφοι

Το μπλόκο των Χανιών που επί 13 ημέρες στήθηκε στα μεγάλα Χωράφια σε συντονισμό και δρώντας από κοινού με τους συναδέλφους φτωχομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους όλης της Ελλάδας, από την μια άκρη μέχρι την άλλη, μέσα από κοινά διαμορφωμένο πλαίσιο που απαντά στα προβλήματα μας συνέβαλλε στην πραγματική ενότητα και κοινή δράση των υπαρκτών αγωνιστικών δυνάμεων της φτωχομεσαίας αγροτιάς. Σήμερα που  άλλοι  στην Κρήτη συνεχίζουν να διαχωρίζουν τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους με βάση το τι κόμμα ψήφισαν, κόβουν και ράβουν το περιεχόμενο της ενότητας κατά πόσο τους συμφέρει . Εμείς σας καλούμε να χτίσουμε την πραγματική ενότητα της μικρομεσαίας αγροτιάς στην περιοχής μας και σε ολόκληρή την Ελλάδα.

Να ενώσουμε τη δική μας αγωνιστική φωνή με αυτή των συναδέλφων μας όλης της χώρας, με την μαζική μας συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας «.

Φώτο Αρχείου από προηγούμενη απόβαση στην Αθήνα: eparhiakofos.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook