Χανιά | Μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση από τον Άγιο Ιωάννη μέχρι τα Σφακιά από τον Ορειβατικό Σύλλογο

χανιά-μονοήμερη-πεζοπορική-εξόρμηση-498235

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στην διαδρομή Άγιος Ιωάννης – σπήλαιο Κορμοκόπου – Κακός Πόρος, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την πλατεία του ορεινού χωριού Άγιος Ιωάννης Σφακίων και είναι στην αρχή κατηφορική σε καλογραμμένο μονοπάτι, ενώ στην συνέχεια θα γίνει λίγο ανηφορική μέχρι την επιβλητική σπηλιά του Κορμοκόπου.

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή θα γνωρίσουν τα μονοπάτια της δασωμένης αυτής περιοχής και θα απολαύσουν την χειμωνιάτικη φύση και την πλούσια βλάστηση στη ρίζα της Μαδάρας, ανάμεσα σε θεόρατα πεύκα και κυπαρίσσια, για να καταλήξουν στο επιβλητικό μπαλκόνι, πάνω από τον Κακό Πόρο, όπου θα απολαύσουν όμορφες εικόνες προς το φαράγγι της Ελυγιάς και το Λιβυκό πέλαγος.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 24/03. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Γεώργιος Κάτσικας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook