Χανιά | Μοναδική βραδιά στο ΚΑΜ με την Joanna Lohmann από το Κύτταρο Χαλέπας

χανιά-μοναδική-βραδιά-στο-καμ-με-την-joanna-lohm-714991

Μια ξεχωριστή βραδιά, σε όσους παραβρεθούν στο αυριανό ρεσιτάλ πιάνου της Joanna Lohmann, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και διοργανώνεται από το «ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ» σε συνεργασία  με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Όπως είπαν κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου τόσο η νεαρή πιανίστρια Joanna Lohmann, όσο και η κα Μαρία Κληματσάκη, γραμματέας του Κυττάρου Χαλέπας και ο κ. Όθωνας Χαραλαμπάκης πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για να στηριχθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Κυττάρου, που βοηθάει περισσότερες από 120 οικογένειες.

Παράλληλα σημειώθηκε από τον κ. Χαραλαμπάκη, πως η εκδήλωση της Τετάρτης είναι από τις πλέον σημαντικές για την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, καθώς συνδυάζει τον πολιτισμό με την έννοια της προσφοράς, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

Στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 20:15 θα υπάρχει κοινωνικό εισιτήριο (συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης) προς όφελος του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου ‘Κύτταρο Χαλέπας’.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook