Χανιά | Με πρόσωπο «βόμβα» ψήνεται ανατροπή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

χανιά-με-πρόσωπο-βόμβα-ψήνεται-ανατ-585211

Σε ένα δυνατό και όσο το δυνατόν πιο διευρυμένο ψηφοδέλτιο στο νομό Χανίων «ποντάρει» ο Κυριάκος Μητσότακης με στόχο την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο καταγωγής του που στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έχει αναδειχθεί σε «κάστρο» του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr ένα όνομα που «παίζει» πολύ τελευταία είναι αυτό του Δημήτρη Καμπουράκη καθώς μια πιθανή υποψηφιότητα του γνωστού Χανιώτη δημοσιογράφου εκτιμούν στην ΝΔ πως θα βοηθούσε και προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες μας, ο κ. Καμπουράκης, ανέφερε στο zarpanews.gr ότι δεν είχε την παραμικρή όχληση, ούτε γνωρίζει από πού εκπορεύονται αυτές οι πληροφορίες.

Ο παλιός, ο Γενικός και ο Πρύτανης

Πάντως και σύμφωνα με το στενό περιβάλλον Μητσοτάκη, καμία υποψηφιότητα δεν πρέπει να θεωρείται «κλειδωμένη» αλλά ούτε και «κομμένη» τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Παρόλο που ορισμένοι είχαν προεξοφλήσει πως η επερχόμενη «ανανέωση» θα άφηνε εκτός τον πρώην υπουργό Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο ίδιος, με μια εμφατική παρουσία στο «Πορτοκάλι» δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας για την πρόθεσή του να συνεχίσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.«Παρόντες» δηλώνουν ακόμη και οι πρώην βουλευτές Μανούσος Βολουδάκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης, ενώ από το ψηφοδέλτιο του 2015 ακούγεται πως θα είναι εκ νέου υποψηφία και η δικηγόρος, Έλβη Στασσίνου. 
Στα νέα ονόματα, συγκαταλέγεται αυτό του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Δημήτρη Φραγκάκη, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.Τέλος, βέβαιο είναι το αμοιβαίο ενδιαφέρον Νέας Δημοκρατίας και Βασίλη Διγαλάκη με τις δύο πλευρές να πηγαίνουν «χέρι – χέρι» στο θέμα της τουριστικής αξιοποίησης των κτηρίων στον λόφο Καστέλι. Μάλιστα, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση υπέρ των χειρισμών της Πρυτανείας στο θέμα ενώ ο απερχόμενος Πρύτανης -που δεν θα επαναδιεκδικήσει το αξίωμα δεν έχει προχωρήσει σε διάψευση των όσων έχουν λέγονται και γράφονται περί καθόδου στις βουλευτικές εκλογές.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook