Χανιά | Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ημερίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης το Σάββατο στην Ασή Γωνιά

χανιά-με-μεγάλο-ενδιαφέρον-αναμένετα-558949

Η Περιφέρεια Κρήτης & η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα με τίτλο:

«Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης  – Εργαλείο Ανάπτυξης – Σήματα «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30, στην Ασή Γωνιά Χανίων, περιοχή «Ποτιστήρι»

Ώρα προσέλευσης: 18:00

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο zarpanews.gr ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σύμπραξης Τάσος Κουρουπάκης με τον δικό του τρόπο: «Όποιος χάσει την εκδήλωση αυτή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, θα χάσει…»

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ» στην Ασή Γωνιά Χανίων, περιοχή «Ποτιστήρι»

Σάββατο 05 Αυγούστου 2017 & ώρα: 18:30

με θέμα:

«Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης  – Εργαλείο Ανάπτυξης – Σήματα «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο»

18:00 – 18:30  Προσέλευση – Έναρξη

18:30 – 19:00  Χαιρετισμοί

19:00 – 19:15 «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη» –  Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

19:15 – 19:25 «Σήμα «κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα  Πρότυπο» – Ηρώ Σταυρακάκη,  Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης

19:25 – 19:35  Παρουσίαση του προγράμματος «The European Food- Masters – Taste the Authentic» από την Ανάδοχο εταιρεία

19:35 – 19:50 «Εξαγωγές Κρητικών αγροτικών προϊόντων στην Αμερική. Προοπτικές – Απαιτήσεις – Προδιαγραφές» Κώστας Μάστορας, Πρόεδρος TITAN FOODS NY

19:50 – 20:15  Ερωτήσεις – Συζήτηση – Κλείσιμο ημερίδας

Συντονιστής εκδήλωσης: Μανώλης Κουρουπάκης, Οικονομικός Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού HELLAS FM, της Νέας Υόρκης

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ημερίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης το Σάββατο στην Ασή Γωνιά

  1. ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΚΑΠΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΟΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΕΣ- ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.
    ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ –ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ- ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΒΑΛΕΝΤΖΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 35-40 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΑ SUPER MARKET 95 ΛΕΠΤΑ.
    H KATAΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΕΡΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗ-ΕΜΠΟΡΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook