Χανιά | Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ημερίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης το Σάββατο στην Ασή Γωνιά

Η Περιφέρεια Κρήτης & η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα με τίτλο:

«Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης  – Εργαλείο Ανάπτυξης – Σήματα «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30, στην Ασή Γωνιά Χανίων, περιοχή «Ποτιστήρι»

Ώρα προσέλευσης: 18:00

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο zarpanews.gr ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σύμπραξης Τάσος Κουρουπάκης με τον δικό του τρόπο: “Όποιος χάσει την εκδήλωση αυτή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, θα χάσει…”

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ» στην Ασή Γωνιά Χανίων, περιοχή «Ποτιστήρι»

Σάββατο 05 Αυγούστου 2017 & ώρα: 18:30

με θέμα:

«Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης  – Εργαλείο Ανάπτυξης – Σήματα «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο»

18:00 – 18:30  Προσέλευση – Έναρξη

18:30 – 19:00  Χαιρετισμοί

19:00 – 19:15 «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη» –  Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

19:15 – 19:25 «Σήμα «κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα  Πρότυπο» – Ηρώ Σταυρακάκη,  Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης

19:25 – 19:35  Παρουσίαση του προγράμματος «The European Food- Masters – Taste the Authentic» από την Ανάδοχο εταιρεία

19:35 – 19:50 «Εξαγωγές Κρητικών αγροτικών προϊόντων στην Αμερική. Προοπτικές – Απαιτήσεις – Προδιαγραφές» Κώστας Μάστορας, Πρόεδρος TITAN FOODS NY

19:50 – 20:15  Ερωτήσεις – Συζήτηση – Κλείσιμο ημερίδας

Συντονιστής εκδήλωσης: Μανώλης Κουρουπάκης, Οικονομικός Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού HELLAS FM, της Νέας Υόρκης

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΚΑΠΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΟΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΕΣ- ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.
    ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ –ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ- ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΒΑΛΕΝΤΖΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 35-40 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΑ SUPER MARKET 95 ΛΕΠΤΑ.
    H KATAΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΕΡΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗ-ΕΜΠΟΡΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ