Χανιά | Με ισχυρή αστυνομική δύναμη ξεκίνησε η δίκη του 69χρονου που ασέλγησε σε 4χρονη | Συγκλονίζει η μητέρα

χανιά-με-ισχυρή-αστυνομική-δύναμη-ξεκ-625503

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης του 69χρονου άνδρα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τετράχρονης κοπέλας, κόρης γειτόνων του, σε χωρίο του δήμου Πλατανιά.

ΕΔΩ Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης

Στην κατάθεσή της, η  μητέρα ανήλικης εξιστορεί το πως συνέβη το περιστατικό της ασέλγειας σε βάρος της κόρης της. Αναφέρθηκε στις συνέπειες που είχε στην οικογένεια της η κακοποίηση και προσκόμισε την  σχετική γνωμάτευση του ιατροδικαστή.

Ακόμη, η μητέρα έκανε λόγο για απειλές σε βάρος της οικογένειας από το περιβάλλον του δράστη.

Η δίκη πραγματοποιείται με την συνδρομή αστυνομικού που μεταφέρει στον κατηγορούμενο τα όσα αναφέρονται κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης καθώς ο ίδιος έχει πρόβλημα ακοής.

Κανένα ελαφρυντικό

Στον 69χρονο έχει επιβληθεί ποινή κάειρξης 10 ετών, για την σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης εγγονής του πρώτου του εξαδέλφου.

Κατά την διαδικασία στο ακροατήριο του ΜΟΔ Ρεθύμνης, αποδείχθηκε, ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος είχε κακοποιήσει και την 9χρονη τότε αδερφή του θύματος και για τον λόγο αυτό ο κύριος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης, πρότεινε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, για να ασκήσει ποινική δίωξη στον κατηγορούμενο, και για τις τελεσθείσες ασελγείς πράξεις σε βάρος της 9χρονής αδερφής του θύματος.

Το ΜΟΔ Ρεθύμνης έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας και:

1ον) Επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών στον κατηγορούμενο δράστη του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος

2ον) Διαβίβασε αντίγραφα προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν ποινική ευθύνη και να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του κατηγορουμένου, για τελεσθείσες ασελγείς πράξεις, με χρόνο τέλεσης περίπου τα μέσα Οκτωβρίου 2007 σε βάρος της 9χρονης τότε (επίσης ανιψιάς του), αδερφής του 4χρονου θύματος.

Τον έβλεπε σαν παππού της

Ο 60χρονος με την οικογένειά του, έμεναν δίπλα στην οικογένεια της 4χρονης και μάλιστα, έχουν το ίδιο επίθετο, γι’ αυτό και πολλές φορές μπερδευόταν η αλληλογραφία τους. Έτσι, η μικρούλα, με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της πήγαιναν στο σπίτι του για να επιστρέφουν τα γράμματα και περνούσαν κάποια ώρα εκεί αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός τους, τις κερνούσαν γλυκά και αναψυκτικά και είχαν αποκτήσει οικειότητα μαζί τους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν όμως στο δικαστήριο τα μεγαλύτερα κορίτσια, οι ανώμαλες διαθέσεις του 60χρονου δεν άργησαν να φανούν, αφού δεν έχανε ευκαιρία να τις απομονώνει στην αποθήκη του -όπου είχε ένα τόξο με το οποίο τους άρεσε να παίζουν- και να τις αγγίζει στο πρόσωπο.

Μάλιστα, λίγες εβδομάδες πριν το συμβάν, ο ίδιος είχε αγκαλιάσει σφιχτά την μεγάλη αδελφή, κάνοντάς την να πονέσει και είχε ρουφήξει στον λαιμό την μεσαία, προκαλώντας της αηδία. Τα κορίτσια διηγήθηκαν τα περιστατικά στους γονείς, οι οποίοι απαγόρευσαν ρητά στις μικρές να ξαναπλησιάσουν το σπίτι.

Η μικρή όμως κατάφερνε να ξεφεύγει και να πηγαίνει κρυφά στον 60χρονο, τον οποίο όπως έλεγε «έβλεπε σαν παππού της».

Η μοιραία Κυριακή

Μία από αυτές ήταν και η Κυριακή 4 Νοεμβρίου του 2007, όταν οι γονείς είχαν αναθέσει στην μεγάλη αδελφή να προσέχει την 4χρονη, η οποί ήταν στην αυλή και έπαιζε με κάποια νεογέννητα σκυλάκια.

Λίγη ώρα μετά, επέστρεψε στο σπίτι και διηγήθηκε στην μητέρα της, το πως ο 60χρονος γείτονας ενώ βρισκόταν σε στύση, προσπάθησε να την βιάσει και στην συνέχεια εκσπερμάτωσε στην κοιλιά της.

Το συμβάν πιστοποιεί και η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα στο Νοσοκομείο Χανίων.

zarpanews.gr

 

9 thoughts on “Χανιά | Με ισχυρή αστυνομική δύναμη ξεκίνησε η δίκη του 69χρονου που ασέλγησε σε 4χρονη | Συγκλονίζει η μητέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook