Χανιά | Μετά την θυσία των δύο παιδιών… Βάζουν φανάρια στον δρόμο του Πολυτεχνείου

χανιά-μετά-την-θυσία-των-δύο-παιδιών-575400

Την κινητοποίηση των τοπικών Αρχών προκάλεσαν οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για τις οδικές υποδομές στην περιοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης, μετά τον χαμό των δύο νέων που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο.

ΕΔΩ:  Θρήνος για τα δυο παιδιά που σκοτώθηκαν έξω από το Πολυτεχνείο στα Χανιά | Photos

Με την ευκαιρία της σημερινής παρουσίας του Περιφερειάρχη Κρήτης στα Χανιά, έγινε συνάντηση για το θέμα μεταξύ αιρετών και υπηρεσιακών της Περιφέρειας Κρήτης και της διοίκησης του Πολυτεχνείου, στη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκε να προχωρήσουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

«Ο δρομος είναι κατασκευασμένος με όλες τις νόμιμες προδιαγραφές» τόνισε μιλώντας στα ΜΜΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης προσθέτοντας ωστόσο ότι θα προχωρήσει άμεσα η εκπόνηση μελέτης διαπλάτυνσης του δρόμου και διαμόρφωσης κυκλικού κόμβου» στην περιοχή.

Μπαίνουν φανάρια

Παράλληλα και μέχρι να προχωρήσει ο κόμβος, στην περιοχή θα τοποθετηθούν άμεσα φωτεινοί σηματοδότες σύμφωνα με μελέτη που έχει έτοιμη ο Δήμος Χανίων. Ο Δήμαρχος Χανίων με επιστολή που παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Κρήτης δεσμεύτηκε ότι μπορεί να τοποθετήσει άμεσα τα φανάρια πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους. Παράλληλα του επεσήμανε την ανάγκη κατασκευής πεζοδρομίων σε όλο το μήκος του δρόμου μαζί με την ολοκλήρωση του κόμβου.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Μετά την θυσία των δύο παιδιών… Βάζουν φανάρια στον δρόμο του Πολυτεχνείου

  1. Τι λετε βρε λαμογια της καθε καρεκλας πρωτα πρεπει να πεθανει καποιος και μετα να γινει καποιο εργο σε αυτον το τοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook