Χανιά | Μέχρι την Βραζιλία έφτασε η χάρη τους! | Εντυπωσίασαν τα παιδιά του Ψηλορείτη

χανιά-μέχρι-την-βραζιλία-έφτασε-η-χάρη-377203

Ένα ακόμα υπερατλαντικό ταξίδι έκαναν κάποια από τα μέλη του χορευτικού ομίλου «Ο Ψηλορείτης» με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Μπούτζουκα. Η ομάδα συμμετείχε στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στην πόλη Ολύμπια στη Βραζιλία και η ξεχωριστή παρουσία τους ξεσήκωσε τους θεατές, που καλωσόρισαν με έναν ξεχωριστό τρόπο την Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες της Χιλής, της Αργεντινής, του Καναδά κ.α. που συμμετείχαν.

brazil1Ένα 11ήμερο ταξίδι στην μακρινή Βραζιλία χάρισε την ευτυχία και την ικανοποίηση σ’ όλους που συμμετείχαν χορευτές και συνοδούς. Το μακρινό ταξίδι με μια διαδρομή Χανιά-Αθήνα-Ζυρίχη-Σάο Πάολο-Ολύμπια ήταν μία ευχάριστη εμπειρία. Η φιλοξενία ξεπέρασε το αναμενόμενο. Τόσο το ξενοδοχείο όσο και η διατροφή καθ’ όλη τη διαμονή της ομάδας ήταν κάτι το ανεπανάληπτο.

Οι παραστάσεις έγιναν στο χώρο του Φεστιβάλ, σε κολέγιο, σε θέατρο και στο Water Park όπου μία ολόκληρη μέρα φιλοξενήθηκαν όλοι στις απέραντες εγκαταστάσεις του.

brazil4Κάθε μέρα οι χορευτές ζούσαν την ιδιαίτερη κουλτούρα των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας με ενδιαφέρον αλλά και πολύ σημαντικό ήταν για όλους οι γνωριμίες και οι ανταλλαγές απόψεων με τα άλλα χορευτικά που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ.

Η χορευτική ομάδα επισκέφτηκε τον Δήμαρχο της πόλης σε εθιμοτυπική επίσκεψη μετά από πρόσκλησή του.

brazil3Ακόμη, 2 ημέρες διαμονής στο Σάο Πάολο συμπλήρωσαν το καταπληκτικό ταξίδι του «Ψηλορείτη» με περιήγηση στην πόλη και τα αξιοθέατα της.

brazil5

brazil8Ενθουσιασμένοι όλοι οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανταμείψουν τους Οργανωτές του Φεστιβάλ, τον κόσμο που επευφημούσε σε κάθε παράσταση την Ελλάδα, μα προπάντων γιατί με την ελληνική σημαία ψηλά οι χορευτές του «Ψηλορείτη» παρουσίασαν με περηφάνια τον Πολιτισμό μας και τις παραδόσεις μας, για μια ακόμη φορά στο εξωτερικό.

brazil6zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook