Χανιά | Μάζεψαν τους «μαϊμού» παρκαδόρους από το παρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς

χανιά-μάζεψαν-τους-μαϊμού-παρκαδόρ-139887

astynomiaΜια του κλέφτη , δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα, όπως λέει και ο σοφός λαός μας.

Ο λόγος στην προκειμένη για τους δήθεν παρκαδόρους στην πλατεία Μαρκοπούλου, δύο από τους οποίους συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Το φαινόμενο της παρουσίας ατόμων στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης τα οποία ζητούσαν χρήματα από τους οδηγούς αυτοκινήτων που πάρκαραν τα οχήματα τους στο σημείο με διάφορες προφάσεις ήταν γνωστό εδω και καιρό.

Όπως επίσης και το ότι και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που κάποιοι οδηγοί που δεν έδιναν χρήματα, έβρισκαν τα Ι.Χ τους χτυπημένα.

Ετσι χθες οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα 31χρονο Βούλγαρο και ένα 27χρονο από τη Ρουμανία οι οποίοι πιάστηκαν στα πράσα «να απαιτούν και να δέχονται χρήματα από οδηγούς – ιδιοκτήτες οχημάτων, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων, προκειμένου να διευκολύνουν τη στάθμευση των οχημάτων τους σε δημόσιο χώρο.»

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

3 thoughts on “Χανιά | Μάζεψαν τους «μαϊμού» παρκαδόρους από το παρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς

  1. Δεν πήγαιναν να μαζέψουν καλύτερα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες καρέκλες ή μερικές από τις τζιπάρες που φρακάρουν παράνομα τα πεζoδρόμια και μας κάνουν τη ζωή πατίνι και να άφηναν τους ταλαίπωρους παρκαδόρους για μια άλλη στιγμή? Αλλά όπως έλεγε και η γιαγιά, στο ψόφιο κρέας πέφτουν οι μύγες!

  2. εχεις απολυτο δικιο αλλα πολυ καλα εκαναν και τους μαζεψαν γιατι αν και εσυ ειχες βρει το αυτοκινητο σου χαραγμενο μετα απο αρνηση να χαρτζιλικωσεις τους «παρκαδορους» θα ειχες αλλη γνωμη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook