Χανιά | «Λουκέτο» για φορολογικές παραβάσεις σε δύο μαγαζιά σε Φαλάσσαρνα και Δημοτική Αγορά

χανιά-λουκέτο-για-φορολογικές-παρα-732529

Στο κλείσιμο δύο καταστημάτων στα Φαλάσσαρνα και στην Δημοτική Αγορά των Χανίων, εξαιτίας φορολογικών παραβάσεων που προέκυψαν από σχετικούς ελέγχους προχώρησε η Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Κατόπιν εντολής του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι Υπηρεσίες της,  διεξάγουν καθημερινά  φορολογικούς ελέγχους.

Κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν συνεργεία της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων. Δύο εξ αυτών, ενεργοποίησαν τις κυρώσεις του αρ. 13Α του Ν.2523/1997, που προβλέπει την άμεση αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48  ώρες. Οι επιχειρήσεις που εφαρμόστηκαν το προαναφερόμενα μέτρα επιχειρούν στα Φαλάσσαρνα και στο χώρο της Δημοτικής Αγορά Χανίων.

Υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Χανίων σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση των ανωτέρω επιχειρήσεων για 48/ώρες.

Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.,  κλιμάκια προληπτικού ελέγχου της βρίσκονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ελέγχους σε όλο το νομό, πολλές φορές πλέον του ενός ταυτόχρονα, σε υπηρεσία για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook