Χανιά | Λαμπαδηδρομία από τους εθελοντές αιμοδότες | Με Παντερμάκια-Μαλαξιανάκη η αφή στο Γυαλί Τζαμισί

χανιά-λαμπαδηδρομία-από-τους-εθελοντ-432127

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών θα συμμετάσχει και φέτος στη 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η φλόγα θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:30 από την Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου (Δημοτική Αγορά)  και από εκεί όλοι μαζί θα μεταφέρουμε την φλόγα της αιμοδοσίας στο Γιαλί Τζαμισί  στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Η φλόγα θα ξεκινήσει μια μηχανοκίνητη πορεία (μηχανές και ποδήλατα) από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων (Μουρνιές) ακολουθώντας πορεία στις οδούς Σοφ. Βενιζέλου, Γ. Χναρά, Αγίων Αποστόλων, Θ. Κολοκοτρώνη, Σοφ. Βενιζέλου, Αν. Γογονή, Λ. Ηρακλείου, Νεάρχου, Στρ. Τζανακάκη και άφιξη στις 19:30 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, θα συνεχίσει μέσω τω οδών Ελ. Βενιζέλου, Αρχοντάκη, Α. Παπανδρέου, Βαλαωρίτου, Στρ. Τζανακάκη, Πλατεια Σοφ. Βενιζέλου, Μουσούρων και από εκεί θα σπάσει σε 2 πορείες.

1η  πορεία: μέσω των οδών Χρ. Επισκόπου, Κ. Σαρπάκη, Πλατεία Αθηναγόρα, Χάληδων, Ακτή Τομπάζη

2η πορεία: μέσω των οδών Ποτιέ, Χ. Νταλιάνη, Δασκαλογιάννη, Αρχολέων, Ακτή Ενώσεως, Ακτή Τομπάζη

για να καταλήξουν και οι 2 πορείες στο Γιαλί Τζαμισί. Εκεί στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας με τη διοργάνωση μουσικοχορευτικής βραδιάς με συγκροτήματα παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής.Θα θέλαμε λοιπόν και φέτος τη δική σας παρουσία για να φωτίσουμε όλα τα Χανιά με την φλόγα της Αιμοδοσίας!!

Για τα μπλουζάκια και τις δάδες της Λαμπαδηδρομίας μπορείτε να απευθύνεστε δωρεάν καθημερινά από τις 11 -2  το πρωί και 6-9 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου!

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα Χανιά και την Ελλάδα αυτάρκη σε αίμα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook