Χανιά | Κυριάκος Μητσοτάκης: Φεύγω από την Κρήτη πεπεισμένος πως θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ

χανιά-κυριάκος-μητσοτάκης-φεύγω-από-τ-302359
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Φεύγω από την Κρήτη πεπεισμένος πως εγώ θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ» δήλωσε από τα Χανιά τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στο νησί ο υποψήφιος αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκη που το απόγευμα πραγματοποίησε ομιλία στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα το Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε σε δηλώσεις του ότι πιστεύει πως θα έχει την στήριξη πολλών απλών νεοδημοκρατών που θα έρθουν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές, «για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε όλοι μαζί το κόμμα σε μια νέα εποχή.»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε επίσης πως πρέπει να «μπολιάσουμε την Ν.Δ με νέες ιδέες με νέα πρόσωπα και να την κάνουμε από συρρικνωμένο κόμμα μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Να μπορέσουμε να αντιπαρατεθούμε υπεύθυνα με τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Τσίπρα στην Βουλή και να κερδίσουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές.»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο κ. Μητσοτάκης στην συνάντηση του με τους τοπικούς φορείς, που προηγήθηκε της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης ενός αναπτυξιακού σχεδίου για την Κρήτη, που θα πρέπει να περιλαμβάνει όπως επεσήμανε την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων σε υποδομές του νησιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στον Βόρειο Οδικό Άξονα, που θα πρέπει όπως είπε να γίνει μια συζήτηση από όλους τους φορείς για όλες τις εναλλακτικές προτάσεις για την χρηματοδότηση του, τονίζοντας με νόημα πως «η Κρήτη δεν αντέχει άλλο με αυτό τον δρόμο».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσης ως δεύτερη προτεραιότητα χαρακτήρισε την ολοκλήρωση του αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου και τρίτη προτεραιότητα θεώρησε πως θα πρέπει να είναι ένας σωστός χωροταξικός σχεδιασμός που θα δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη στο ΕΒΕΧ προηγήθηκε συνάντηση με την συμμετοχή του συνόλου των τοπικών φορέων με αντικείμενο ζητήματα που αφορούν τα Χανιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Να σημειωθεί πως το παρόν στην ομιλία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσαν οι πρώην βουλευτές της Ν.Δ κκ. Μαρκογιαννάκης, Βιρβιδάκης και Νικηφοράκης, καθώς επίσης και η κα Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Κυριάκος Μητσοτάκης: Φεύγω από την Κρήτη πεπεισμένος πως θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook