Χανιά | Κυνήγι Θησαυρού 2017: Δες πώς θα πάρεις μέρος στο πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι!

χανιά-κυνήγι-θησαυρού-2017-δες-πώς-θα-πάρε-494765

Το Κυνήγι Θησαυρού 2017 έρχεται για να μας ξεσηκώσει για μία ακόμα χρονιά! Το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Για να λάβετε μέρος στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της Αποκριάς, χρειάζεται να:

  • Φτιάξετε την ομάδα σας η οποία μπορεί να αποτελείται από όσα άτομα θέλετε
  • Ορίσετε έναν αρχηγό της ομάδας ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών
  • Έχετε μεταφορικό μέσο (ποδήλατο, μηχανάκι, αυτοκίνητο ή και τα τρία)
  • Δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο 28210 52010-11

Το Μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού που διοργανώνουν και φέτος ο Δήμος Χανίων και ο Super fm, είναι ένα φοβερά διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου και θα έχει ως έπαθλο 1.000 € μετρητά και δώρα συνολικής αξίας 5.000 €.

Το παιχνίδι γίνεται και με τη συνδρομή της ομάδας «Sherlocked» που κέρδισαν το 2016.

Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι δωρεάν.

Είναι απαραίτητο να είστε συντονισμένοι από την έναρξη του παιχνιδιού στον Super fm 89.6, καθώς θα δίνονται «από αέρα» όλες οι απαραίτητες συμβουλές και καθοδηγήσεις.

Στο σημείο εκκίνησης, θα πάρετε τον πρώτο γρίφο, ο οποίος θα σας «οδηγήσει» σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης (εντός των ορίων του δήμου Χανίων). Μόλις βρείτε ποιο είναι το σημείο και φτάσετε σε αυτό, θα πρέπει να εντοπίσετε τον άνθρωπό μας που θα βρίσκεται εκεί και θα σας δώσει τον επόμενο γρίφο. Από γρίφο σε γρίφο και από σημείο σε σημείο θα συνεχιστεί το παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στο σημείο τερματισμού.

Τελευταία “δοκιμασία” μια λίστα με 10 αντικείμενα (κάποια από αυτά θα σας έχουν ζητηθεί ήδη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού) τα οποία πρέπει να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στο σημείο τερματισμού.

Νικητής είναι αυτός που θα έρθει τερματίσει πρώτος, αφού προηγουμένως έχει περάσει από ΟΛΑ τα σημεία ελέγχου και έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα πόντων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook