Χανιά | Κιόσκια και αφίσες για το «ΝΑΙ» και «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα

χανιά-κιόσκια-και-αφίσες-για-το-ναι-264060

Ο τρόπος χρήσης των υπαίθριων χώρων που διατίθενται για την δημόσια υποστήριξη του “ΝΑΙ” και του “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος της Κυριακής στα Χανιά, καθορίστηκε σήμερα σε σύσκεψη της αρμόδιας επιτροπής και εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, στο Δημαρχείο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως αποφασίστηκε, από ένα κιόσκι για το «ΝΑΙ» και το «ΟΧΙ» μπορεί να τοποθετηθεί στην Πλατεία Μαρκοπούλου και στην Πλατεία 1866, με μέγιστο μέγεθος 3 επί 3. Σε ό,τι αφορά τα ταμπλώ για την αφισοκόλληση, οι 190 θέσεις κατανεμήθηκαν κατά τα 2/3 στα πολιτικά κόμματα και κατά το 1/3 σε ενώσεις προσώπων, φορείς και οργανώσεις (για το ενδεχόμενο που θα καταθέσουν κάποια αίτηση). Οι θέσεις προσδιορίστηκαν με κλήρωση. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Έκκληση «να τηρηθούν οι θέσεις, να μην υπάρξει ρύπανση, να μη χρησιμοποιηθούν σημεία ιστορικής σημασίας και φυσικού κάλλους ή μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς», απηύθυνε σε φορείς και κόμματα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Πουλιδάκης.

Οι αποφάσεις της επιτροπής θα επικυρωθούν αύριο σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, στις 3:30 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι η προγραμματισμένη για αύριο, τακτική συνεδρίαση, αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook